050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Ghana | Ontdek Ghana

Het kleurrijke Akwisidae-festival in Kumasi

Reisleidster Caroline:
‘Eens in de zes weken is het feest in de straten van de Ghanese stad Kumasi. Hier, in het centrum van de Ashanti-regio, wordt de Ashanti-cultuur gevierd tijdens het Akwisidae-festival! Het is een dag vol dans en cultuur, en tijdens religieuze ceremonies worden er offers gebracht aan de voorouders. Hoogtepunt van deze bijzonder kleurrijke viering, is de processie van de Ashanti-koning, de Asantehene. Op een prachtig versierde troon rijdt hij door de straten van Kumasi, gevolgd door zijn hofhouding in traditionele Ashanti-kleding. Een werkelijk bont spektakel en uniek om hier getuige van te zijn!

Ons avontuur in Ghana start in de hoofdstad Accra waar we het bijzondere Kwame Nkrumah Mausoleum bekijken. Vervolgens reizen we langs de voormalige Goudkust, waar u tijdens het bezoek aan de slavenforten wordt u geconfronteerd met de verschrikkingen van de trans-Atlantische slavenhandel. Een verhaal om stil van te worden! Na de kleurrijke levendigheid van het Akwisidae-festival in Kumasi is de stilte van het Mole National Park overweldigend. In dit grootste natuurreservaat van het land, gaat u tijdens een game drive en een wandelsafari in een schitterende omgeving op zoek naar de ‘gentle giants’: olifanten. Ook maken we een prachtige wandeling langs de Tagbo Falls, waarbij u de mogelijkheid heeft om te zwemmen in de waterpoelen. De lokale cultuur ontdekt u niet alleen tijdens ons bezoek aan een Dagomba-dorp, maar ook in een batik-workshop, waarbij u meer leert over deze methode om textiel en kleding te versieren. U gaat ook zelf aan de slag!

Tijdens deze unieke rondreis door het West-Afrikaans Ghana ervaart u een unieke cultuur, bewondert u de natuurlijke schoonheid, ontdekt u de donkere bladzijdes van haar geschiedenis en ontmoet u de vriendelijke Ghanezen! Prachtige stranden, levendige markten, kletterende watervallen, ongerepte wildernis, historische forten en bijzondere projecten passeren de revue op deze intensieve ontdekkingstocht. Reis mee naar Ghana en beleef een onvergetelijk avontuur!’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
ruimbagage
vervoer in een lokale coasterbus
verblijf in toeristenklasse-accommodaties
12x ontbijt, 9x lunch en 8x diner
wandelsafari en game drive Mole NP
batikworkshop
canopy walk bij Amedzofe
boottochtje bij Atimpoku
inclusief entreegelden
lokale gidsen
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
Bezienswaardigheden
Akwisidae-festival in Kumasi
forten van Elmina en Cape Coast
Accra, Tamale en Liati Wote
Mole National Park
Larabanga-moskee en Dagomba-dorp
Kintampo Falls en Tagbo Falls
Tafi Atome Monkey Sanctuary
duurzaam toerisme-project Atsiekpoe
ontmoeting met diverse bevolkingsgroepen
Caroline in Tanzania
SRC-reisleidster sinds 2011
Dat we in Kumasi getuige mogen zijn van het kleurrijke Akwisidae-festival maakt deze reis door het onbekende Ghana extra bijzonder!
Ontmoet onze beste reisleiders in Ghana
Caroline in Madagaskar
Reisleidster sinds 2011

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Accra
Stadsrondrit Accra, Gahnese doodskisten, het fort van Cape Coast en naar Elmina
Township en fort van Elmina, bijzondere heiligdommen en batik-workshop
Naar Kumasi in de Ashanti-regio, Assin Manso Slave River en bezoek Ashanti-ambachtsdorpje
Het Akwisidae-festival, bezoek Manhyia Palace Museum en het cultureel centrum
Bezoek kleurrijke markt van Key Afar in de Omovallei
Wandelsafari en game drive in Mole National Park
De Larabanga-moskee, een Dagomba-dorp en naar Tamale
Lange reisdag naar Liati Wote
Omgeving van Liati Wote met Tagbo Falls en palmwijn
Tafi Atome Monkey Sanctuary, avontuurlijke canopy walk en boottochtje in Atimpoku
Duurzaam toerisme in Atsiekpoe
Terugvlucht Accra – Amsterdam
Aankomst op Schiphol

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Accra

We vliegen naar Ghana. Na aankomst op de luchthaven van Accra worden we naar ons hotel in de hoofdstad gebracht. We verblijven hier een nacht. (ca. 10 km)

dag 2: Contrasten in Accra

Accra is een stad vol contrasten en diversiteit en heeft veel te bieden voor liefhebbers van kunst, cultuur, geschiedenis en lekker eten. We maken een stadsrondrit en zien onder andere het bijzondere Kwame Nkrumah Mausoleum, waar in 1957 de Ghanese onafhankelijkheid werd uitgeroepen en waar de eerste president van het land zijn laatste rustplaats vond. Aan het memorial park grenst het Black Star Square, dat symbool staat voor de strijd tegen de Britse kolonisatie. Indien de tijd het toelaat maken we nog een korte stop op de Makola-markt, voor we richting Elmina vertrekken, waar we twee nachten verblijven. Onderweg stoppen we bij een doodskisten-werkplaats. Hier zien we hoe volgens Ghanees gebruik creatieve doodskisten worden gemaakt, die gelinkt zijn aan het beroep of de hobby van de overledene. Alvorens we Elmina bereiken bezoeken we Cape Coast Castle, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het museum, dat in het fort is gevestigd, is gewijd aan een donker hoofdstuk in de geschiedenis: de slavenhandel. Een indrukwekkend bezoek! (ca. 160 km)

dag 3: Het slavernijverleden van Elmina

Zowel Cape Coast als Elmina zijn steden met een duister verleden. Zij speelden beiden een grote rol in de trans-Atlantische slavenhandel. Het 15e-eeuwse fort van Elmina werd gebouwd door de Portugezen. Het is het oudste Europese gebouw in tropisch Afrika en diende als handelspost en slavenfort. Nu is het een museum, dat net als Cape Coast Castle op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. We wandelen door de township van Elmina en brengen een bezoek aan het fort, waar we meer te weten komen over de Nederlandse rol in de slavenhandel. Een verhaal om stil van te worden. Ook bekijken we in Elmina een Posuban Shrine. Deze unieke heiligdommen dienden als ceremoniële en spirituele centra voor Asafo-bedrijven; traditionele milities die in het verleden vaak samenwerkten met of tegen buitenlandse machten. Kleurrijke symbolen, houtsnijwerk en schilderijen geven de geschiedenis en identiteit weer. In de middag nemen we deel aan een batik-workshop. In verschillende regio's van het Afrikaanse continent wordt de wasbestendige methode gebruikt om textiel en kleding te versieren, waarbij elk gebied zijn eigen kenmerkende patronen en motieven heeft. We gaan zelf aan de slag en bedrukken onze eigen doek. (ca. 20 km)

dag 4: Naar Kumasi

We laten de voormalige Goudkust achter ons en reizen naar Kumasi, dat in de Ashanti-regio ligt in het centrum van het land. De Ashanti zijn een van de grootste etnische groepen van Ghana. Kumasi staat bekend als de culturele hoofdstad van Ghana vanwege zijn rijke geschiedenis en tradities. Onderweg stoppen we bij de Assin Manso Slave River, een oude slavenmarkt. Wederom een plek die herinnert aan het donkere verleden van West-Afrika. Hierna bezoeken we een van de Ashanti-ambachtsdorpjes. Elk dorpje hier heeft een eigen ambacht waarin men gespecialiseerd is. (ca. 230 km)

dag 5: Het Akwisidae-festival

Samen met de Ashanti beleven wij vandaag het Akwisidae-festival: een viering van de Ashanti-cultuur. Het is een dag vol dans en muziek, opgevoerd door de inwoners van Kumasi en andere naburige steden en dorpen. Ook vinden er religieuze ceremonies plaats, waarbij er offers worden gebracht aan de voorouders. Hoogtepunt, en een zeer belangrijk onderdeel van deze bijzonder kleurrijke viering, is de processie van de Ashanti-koning, de Asantehene. Op een prachtig versierde troon rijdt hij door de straten van Kumasi, gevolgd door zijn hofhouding, die traditionele Ashanti-kleding draagt. Een werkelijk bont spektakel en uniek om hier getuige van te zijn! Ook bezoeken we het Manhyia Palace Museum, dat gewijd is aan de Ashanti-cultuur, en het cultureel centrum. Onze lunch is bij een sociaal project, dat jonge vrouwen steunt die in achterstandssituaties leefden, vaak op straat. Zij worden hier opgeleid in mode en design. (ca. 40 km)

dag 6: Naar Mole National Park

Na de intense belevenissen van gisteren staat er vandaag een lange reis op het programma. We reizen verder noordwaarts naar Mole National Park, waar we twee nachten verblijven. Onderweg stoppen we voor een opfrisser bij een van de hoogste watervallen van het land: de Kintampo Falls. Ook maken we een wandeling over de markt in Kintampo, waar de in Ghana populaire wortelknol yam in grote getale verhandeld wordt. Aan het eind van de middag komen we aan in onze eenvoudige lodge met schitterende ligging in Mole National Park. (ca. 420 km)

dag 7: De olifanten van Mole National Park

Alhoewel Ghana niet bekend staat als safaribestemming, gaan we op deze dag toch op zoek naar onder andere kuddes olifanten in de natuurpracht van Mole National Park. Na de bijzondere belevenissen in het levendige Kumasi is het contrast met de ongerepte wildernis van Mole National Park groot. Dit grootste nationale park van Ghana beslaat ongeveer 4.840 km² en bestaat voornamelijk uit savanne- en bosgebieden, waar olifanten, buffels, vele antilopensoorten, nijlpaarden, leeuwen en luipaarden leven. In de ochtend maken we een wandelsafari met een ranger, een geweldig avontuur, en in de middag maken we een game drive, op zoek naar de wildlife van Ghana!

dag 8: De Larabanga-moskee, een Dagomba-dorp en naar Tamale

We reizen naar Tamale, dat een rijke geschiedenis en cultuur heeft. Het is de thuisbasis van verschillende etnische groepen, waaronder de Dagomba en Gonja. Elk van deze groepen heeft zijn eigen unieke cultuur en tradities, die worden uitgedrukt door middel van kunst, muziek en dans. De stad is ook bekend om zijn voedsel, zoals fufu en banku, en zijn ambachtelijke markten waar handgemaakte producten zoals kleding, manden en aardewerk worden verkocht. Onderweg stoppen we bij de Larabanga-moskee, de oudste moskee van Ghana en voor vele moslims een bedevaartsoord. Het wordt daarom wel het mekka van West-Afrika genoemd! Ook bezoeken we een typisch Dagomba-dorp, waar we meer ontdekken over de lokale cultuur. We zien onder andere hoe sheaboter wordt gemaakt en leren meer over de bouwwijze van hun ronde huizen. Ons eenvoudige hotel staat in Tamale. (ca. 150 km)

dag 9: Naar Liati Wote

We reizen naar Liati Wote, een dorpje in de Volta-regio in het zuiden van Ghana, waar we twee nachten verblijven. Het dorp wordt omgeven door groene heuvels, die verleiden tot mooie wandelingen en biedt toegang tot prachtige natuurgebieden. Het dorp is de thuisbasis van de Ewe-stam, een etnische groep die bekend staat om zijn traditionele muziek en dans. Na een lange reisdag worden we hier gastvrij ontvangen in onze kleinschalige, duurzame accommodatie. Een klein paradijsje! (ca. 420 km)

dag 10: De serene omgeving van Liati Wote

We maken een wandeling langs de Tagbo Falls, die van grote natuurlijke schoonheid zijn. De Tagbo-rivier stort zich in verschillende etappes naar beneden en biedt de mogelijkheid om te zwemmen in verschillende zwempoelen. We volgen het pad dat langs de watervallen loopt en genieten van het prachtige uitzicht op het neerstortende water en het omringende regenwoud. In de middag staat het tappen van palmwijn op de planning, een traditionele activiteit die veel voorkomt in West-Afrika. Palmwijn is een alcoholische drank die wordt gewonnen uit het sap van palmbomen en wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van de lokale cultuur en traditie. Tijdens deze ervaring leren we hoe de palmwijn wordt getapt en bereid. We nemen deel aan het productieproces en mogen uiteraard proeven van dit zoete, licht alcoholische sapje! (ca. 100 km)

dag 11: De heilige apen van Tafi Atome Monkey Sanctuary

Het Tafi Atome Monkey Sanctuary is een beschermd natuurgebied in de Volta-regio, dat bekend staat om zijn inheemse populatie van Colobus-apen. Het is een van de weinige plaatsen in Ghana waar deze bijzondere apen in het wild leven. Tafi Atome werkt samen met de lokale gemeenschap om duurzaam toerisme te bevorderen en om de economische voordelen van het reservaat met hen te delen. Na dit bezoek reizen we door naar Amedzofe voor een avontuurlijke canopy walk! De wandeling via verschillende hangbruggen, die tussen de bomen zijn gespannen, biedt een unieke manier om te genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied met uitzicht op de valleien en bergen van de Volta-regio. Hierna reizen we verder in zuidelijke richting naar Atimpoku voor de overnachting. In de namiddag genieten we hier van een ontspannen boottochtje. (ca. 150 km)

dag 12: Duurzaam toerisme in Atsiekpoe

In het dorpje Atsiekpoe ervaren we hoe toerisme kan bijdragen aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap. We ontmoeten hier gezondheidsverpleegkundigen, bekijken het door zonne-energie aangedreven waterproject, ontmoeten de chief en ouderlingen en genieten van een lunch en culturele prestaties. De omgeving waar onze accommodatie ligt, aan de Volta-rivier, is geliefd vanwege zijn stranden, waar we kunnen ontspannen en zwemmen in het heldere water. Een heerlijk verblijf om onze reis door Ghana mee af te sluiten! (ca. 60 km)

dag 13: Accra – Amsterdam

In de ochtend is er nog tijd om te ontspannen bij onze prettige accommodatie en om de laatste souvenirs te kopen. Dan is de tijd gekomen om terug te reizen naar de hoofdstad van Ghana, waar een einde komt aan ons bijzondere avontuur. Vele prachtige herinneringen en een onvergetelijke ervaring rijker worden we naar de luchthaven van Accra gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam. (ca. 100 km)

dag 14: Aankomst op Schiphol

In de ochtend landen we in Nederland.

NB
Tijdens deze reis zijn de te rijden afstanden groot en is de kwaliteit van de wegen anders dan wij gewend zijn. Het wegennet van Ghana bestaat voor een groot deel uit (soms moeilijk begaanbare) gravelwegen. Houd er dus rekening mee dat de wegen niet altijd even goed zijn en dat dit vaak tot oponthoud leidt. De reisdagen zijn vaak lang. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de reis een erg intensief karakter heeft en dat er soms weinig gestopt kan worden onderweg. Een flexibele houding is vereist.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Accra14:25 - 19:55 uur
Accra - Amsterdam22:10 - 05:45 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Accommodaties

Hieronder vindt u informatie over de accommodaties, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Paloma Hotel in Accra, Ghana
Hotel Paloma - Accra
Hotel Paloma ligt in het centrum van Accra. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een lounge, een lift en er is gratis wifi aanwezig. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Paloma
Golden Hill Parker Hotel in Elmina, Ghana
Hotel Golden Hill Parker - Elmina
Het Golden Hill Parker hotel ligt op 3 kilometer van het kasteel van Elmina. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een buitenzwembad, een tuin, een lounge en er is gratis wifi aanwezig. Er is geen lift aanwezig in het hotel. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een douche en een toilet.
Asantewaa Premier Hotel in Kumasi, Ghana
Hotel Asantewaa Premier - Kumasi
Asantewaa Premier Hotel ligt in Kumasi, op 5 kilometer van de botanische tuin KNUST. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een lounge en er is gratis wifi aanwezig. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van een badkamer met bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Asantewaa Premier Hotel
Mole Motel in Mole National Park, Ghana
Hotel Mole - Mole National Park
Mole Motel ligt in het Mole National Park. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een lounge en er is gratis wifi aanwezig. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van een tv en een badkamer met een douche en een toilet. Sommige kamers beschikken over airconditioning.

Bekijk de website van Mole Motel
Ruk's Hotel in Tamale, Ghana
Hotel Ruk's - Tamale
Ruk's Hotel ligt in het centrum van Tamale. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een lounge en er is gratis wifi aanwezig. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van een ventilator of airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Ruk's Hotel
Tagbo Falls Lodge, Ghana
Lodge Tagbo Falls - Liata Wote
Tagbo Falls Lodge ligt in de vallei van de berg Afadjato, in de groene Volta-regio in Ghana. De lodge is voorzien van een terras en een restaurant. Er is geen wifi beschikbaar in de lodge en de telefoonverbinding is slecht. De kamers zijn voorzien van warm water en een ventilator. De meeste kamers hebben een eigen badkamer met een douche en een toilet, sommige kamers hebben een gedeelde badkamer.

Bekijk de website van Tagbo Falls Lodge
Afrikiko Riverfront Resort, Ghana
Resort Afrikiko Riverfront - Atimpoku
Afrikiko Riverfront Resort ligt aan het Volta-meer, op 7 kilometer van de Akosombo-dam. Het resort is voorzien van een zwembad, een restaurant, een tuin en gratis parkeergelegenheid. Er is gratis wifi beschikbaar voor alle gasten. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Afrikiko Riverfront Resort

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Groepsgrootte
Minimaal 10 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 16 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien

Verlengingsmogelijkheden

Deze reis kunt u individueel verlengen. Tijdens de verlenging is er geen reisleider aanwezig. Om u een idee te geven van de mogelijkheden ziet u hieronder een of meerdere voorbeelden van hotels waar u kunt verblijven. De verlenging is op basis van logies en ontbijt en de transfers zijn inbegrepen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.