050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Volg ‘De Zonnebloemschilder’ naar het zuiden

Reisleidster Sarah:
'Toen Vincent van Gogh in 1888 naar Arles verhuisde, werd hij getroffen door het bijzondere licht en de kleuren van het landschap. In de zomer stonden de zonnebloemen volop in bloei. De schilder raakte zo geïnspireerd door dit beeld, dat hij de gele bloemen op het doek vast begon te leggen. Hij schilderde verschillende stillevens, ook met uitgebloeide zonnebloemen. Het was zijn vriend, de schilder Paul Gauguin, die Van Gogh zijn bijnaam "De Zonnebloemschilder" gaf. Tijdens zijn bezoek aan Vincent in Arles portretteerde hij Van Gogh dan ook schilderend aan zijn zonnebloemen.

Ondanks dat Vincent van Gogh tijdens zijn leven nauwelijks schilderijen heeft verkocht, is hij uitgegroeid tot een van de beroemdste schilders aller tijden. Van jongste bediende in een kunsthandel tot schoolmeester en van boekverkoper tot prediker: Vincent van Gogh was het allemaal. Pas op zijn 27ste besloot hij kunstenaar te worden. Vincent verbleef op dat moment nog in de arme mijnstreek van de Borinage in België en dit is dan ook de plek waar deze kunstreis start. Volg Vincent op zijn zoektocht naar zijn kunstenaarsbestaan vanaf de Borinage en vervolgens naar Parijs, waar hij zich in 1886 bij zijn broer Theo in Montmartre voegde. Het was in Parijs waar hij belangrijke andere kunstenaars ontdekte zoals Monet, Gauguin en Pissarro. Wandel door de Franse hoofdstad en bezoek het prachtige Musée d’Orsay, waar u de bijzondere Van Gogh-collectie van Dr. Gachet kunt ontdekken alsook de werken van Vincents vrienden en tijdgenoten.

Net als de kunstenaar reist u vervolgens naar de Provence, het land van het fraaie licht, het aangename weer en de zonnebloemen. In Arles en omgeving ziet u verschillende plaatsen die hem inspireerden zoals het wereldberoemde Caféterras bij Nacht (Place du Forum) en De Brug van Langlois. Ook bezoekt u Saint-Rémy-de-Provence en het hospitaal Saint-Paul-de-Mausole, waar Vincent zich in 1889 vrijwillig een jaar liet opnemen. Ondanks zijn ziekte schilderde hij in Saint-Rémy vele meesterwerken, waaronder Amandelbloesem en Irissen. Ten slotte reist u in de voetsporen van de schilder terug naar het noorden. In Auvers-sur-Oise, nabij Parijs. In de laatste 70 dagen van zijn leven werkte Vincent met een uitzonderlijk hoge productiviteit. Het allerlaatste schilderij dat hij vervaardigde waren Boomwortels. Dankzij een bijzondere ontdekking in 2020 kunnen wij u meenemen naar de plaats waar deze echte boomwortels 133 jaar na dato nog altijd te vinden zijn. Een exclusief bezoek aan deze bijzondere tuin kan niet ontbreken! De reis eindigt op de begraafplaats van Auvers bij de graven van Vincent en Theo. Een bijzonder slot van een prachtige Van Gogh-onderdompeling. Mag ik u meenemen?’

  Dit is een reis van SRC Reizen en Van Gogh Europe
De kunst van Vincent van Gogh is onlosmakelijk verbonden met de vele plekken in Europa waar hij heeft gewoond en gewerkt. Veel van de landschappen en plaatsen die hem inspireerden zijn tot op de dag van vandaag te bezoeken: van zijn geboorteplaats Zundert in het zuiden van Nederland, tot aan de psychiatrische instelling waar hij een jaar verbleef in Saint-Rémy-de-Provence en de prachtige korenvelden van het Franse Auvers-sur-Oise. Van Gogh Europe maakt het mogelijk om in de voetsporen van deze wereldberoemde kunstenaar te treden en zelf zijn kunst, erfgoed en levensverhaal te gaan ontdekken. Binnen dit netwerk hebben zich 10 musea en 12 erfgoedlocaties uit Nederland, België, Engeland en Frankrijk verenigd, waaronder het Van Gogh Museum Amsterdam, Musée d’Orsay in Parijs en het Van Gogh House London. Met de ingang van het bijzondere Van Gogh-jaar in 2023 slaan Van Gogh Europe en SRC Reizen de handen ineen om u de kans te bieden de reis die Vincent van Gogh door Europa maakte te volgen. Lees meer

Pluspunten
vervoer in comfort class-touringcar
goede toeristenklassehotels
7x ontbijt en 4x diner
privébezoek boomwortels in Auvers-sur-Oise
rondleiding met gids in Saint-Rémy
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Arles en Saint-Rémy-de-Provence
Parijs en Auvers-sur-Oise
Mons, Petit-Wasmes en Cuesmes
Musée d’Orsay en Montmartre in Parijs
Fondation Vincent van Gogh Arles
LUMA Foundation in Arles
Saint-Paul-de-Mausole in Saint-Rémy
boomwortels in Auvers-sur-Oise
graf Vincent en Theo in Auvers-sur-Oise
Carrières de Lumières in de Provence
Maison Van Gogh in Cuesmes
SRC-reisleidster Sarah
SRC-reisleidster sinds 2023
Ons privébezoek aan de boomwortels van Van Gogh in Auvers-sur-Oise maakt deze kunstreis nog unieker!
Ontmoet onze beste reisleiders in België
SRC -reisleidster Adriënne
Reisleidster sinds 2006
SRC-reisleider Bart
Reisleider sinds 2006
Reisleidster Marjorie
Reisleidster sinds 2013
SRC-reisleidster Sarah
Reisleidster sinds 2023

De reis in het kort

Vanuit Amersfoort en Breda naar Belgisch Borinage, overnachting in Mons
Naar Parijs met stadsrondrit langs highlights en bezoek aan Musée d’Orsay
Montmartre, bruisend centrum van de kunst, en het Louvre
Naar Avignon in de Provence
Stadswandeling in Arles, Fondation Vincent van Gogh Arles en LUMA Arles
Saint-Rémy-de-Provence, Saint-Paul-de-Mausole en Carrières de Lumières
Terug naar noorden
Uitgebreide verkenning van Auvers-sur-Oise en terug naar Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: De Borinage in België

Via de opstapplaatsen Amersfoort en Breda rijden we naar de Belgische streek de Borinage, waar Vincent van 1878 tot 1880 woonde en werkte als lekenprediker. Hij gaf les, bezocht zieken en las voor uit de Bijbel. Vincent was getroffen door de armoede in deze mijnstreek. Hij leefde midden tussen de mijnwerkers, op dezelfde manier als zij: in armoede. Hij sliep op de vloer en gaf al zijn bezittingen weg. We bekijken in de Borinage enkele plaatsen waar Vincent toen leefde. In Petit-Wasmes zien we het huis van de familie Denis, waar Van Gogh destijds woonde en de kinderen van het gezin onderwees. Langs de restanten van de kolenmijn Marcasse, die hij in april 1879 bezocht, rijden we naar Cuesmes, waar Vincent nadat zijn contract als lekenprediker niet werd verlengd bij de familie Decrucq ging wonen. Hier richtte hij zich, hoewel eerst nog weifelend, volledig op het tekenen. In het het Maison Van Gogh in Cuesmes krijgen we aan de hand van reproducties van werken en delen van de briefwisseling met zijn broer Theo een beeld hoe Vincent hier toen leefde. Na ons bezoek rijden we naar Mons (Bergen), waar we overnachten. We dineren op deze avond in het hotel. (ca. 310 km)

dag 2: Net als Vincent naar Parijs

In de laatste decennia van de 19e eeuw was de Franse hoofdstad het bruisende hart van de kunstwereld. Vincent woonde tussen 1873 en 1876 meerdere malen in Parijs, waar hij als medewerker van de kunsthandel Goupil & Cie emplooi vond. In die jaren bezocht hij in zijn vrije tijd het Louvre en Musée du Luxembourg. Tien jaar later, na omzwervingen in Engeland, Nederland en België, zou Vincent terugkeren naar Parijs, nu als kunstenaar. Hij wilde zich verder bekwamen in het modeltekenen en woonde bij zijn broer Theo in Montmartre. Hier raakte hij bekend met het werk van de impressionisten, sloot vriendschappen met diverse kunstenaars zoals Henri de Toulouse-Lautrec en Paul Signac en organiseerde tentoonstellingen. Net als Vincent reizen wij naar de Franse hoofdstad, waar we twee nachten in een hotel aan de rand van het centrum verblijven. Onze kennismaking met Parijs start met een mooie stadsrondrit langs de bekende highlights. De rondrit eindigt bij het Musée d’Orsay, misschien wel het mooiste museum voor de schilderkunst uit de tweede helft van de 19e eeuw. In het voormalige treinstation bewonderen we een aantal werken van Van Gogh uit zijn periode in Arles en Auvers-sur-Oise. Ook zien we hier verschillende schilderijen van zijn tijdgenoten die hem hebben geïnspireerd. Na het bezoek kunt u op eigen gelegenheid de stad verder verkennen. Het diner is op deze avond inbegrepen. (ca. 210 km)

dag 3: Montmartre, bruisend centrum van de kunst

In juni 1886 gingen Vincent en Theo in een ruim appartement aan de rue Lepic 54 in Montmartre wonen. Vincent had hier een eigen atelier: een kamer met een klein raam aan de achterkant van het pand. Vanaf de vierde etage van het complex keek het appartement uit over de stad: een uitzicht dat Vincent meerdere malen vastlegde op doek. Maar het liefst stond hij buiten op straat in Montmartre, waar de onderwerpen zich voor hem aandienden: straatgezichten, de molens op Montmartre, cafés… Met het openbaar vervoer reizen we op deze ochtend naar de kunstenaarswijk Montmartre. Al dwalend door de kleine straatjes zien we verschillende plekken waar Vincent ook kwam. Het appartement aan de rue Lepic bestaat nog steeds, maar is helaas niet toegankelijk voor publiek. De wandeling voert ons via het 9e arrondissement, waar Theo en Vincent ook enige tijd woonde, naar het Louvre. Vincent bezocht in die periode zeer regelmatig het museum om de schildertechniek en het kleurgebruik van zijn favoriete kunstenaar Eugène Delacroix te bestuderen. Hij was bovendien een fervent bewonderaar van de Hollandse 17e-eeuwse schilderkunst. U kunt op eigen gelegenheid dit wereldberoemde museum bezoeken. Gaat uw aandacht ook uit naar de grootse collectie schilderkunst uit de 13e tot de 19 eeuw of kiest u voor de collectie antiquiteiten uit de Romeinse en Griekse oudheid? De rest van de dag heeft u voor u zelf om Parijs verder te verkennen. Dineert u vanavond in een gezellige bistro in Quartier Latin?

dag 4: Naar de Provence

In 1888 verhuisde Vincent van Parijs naar Arles; het drukke stadsleven viel hem zwaar en het zonnige Zuid-Franse platteland lonkte. Hij werkte 27 maanden in de Provence en maakte hier veel van zijn meesterwerken. Hoewel er veel is veranderd in de jaren die er sindsdien zijn verstreken, zijn het bijzondere licht en het aangename klimaat gebleven. Datzelfde geldt voor de zonnebloemen. Wij volgen Vincent naar het zuiden en rijden naar Avignon, waar we drie nachten in het centrum van de stad verblijven. Avignon, de stad van de pausen, ligt fraai aan de oevers van de Rhône. Natuurlijk zien we de veelbezongen Pont d’Avignon! Vanavond dineren we in het hotel. (ca. 690 km)

dag 5: Vincent in Arles

Vincent kwam op 20 februari 1888 aan in Arles, waar hij eerst alleen en later met zijn vriend Paul Gauguin woonde en werkte in het Gele Huis. Vincent was dol op Zuid-Frankrijk en maakte in de aantrekkelijke stad Arles en in haar directe omgeving maar liefst tweehonderd schilderijen en honderd tekeningen. Hij ontwikkelde een eigen, expressieve schilderstijl in krachtige kleuren en dynamische penseelstreken. In Arles maken we een uitgebreide wandeling langs de plekken die Van Gogh inspireerden en langs prachtige bezienswaardigheden als de fraaie kathedraal en het Romeinse amfitheater. De wandeling eindigt bij he Fondation Vincent van Gogh Arles, dat tijdelijke exposities verzorgt die altijd een link hebben met Van Gogh. Na de lunch brengen we een bezoek aan het LUMA Arles in het Parc des Ateliers. Blikvanger is de in 2021 geopend toren ontworpen door Frank Gehry. De Frans-Canades architect liet zich inspireren door het werk van Vincent van Gogh. De huid van het gebouw is voorzien van 11.000 gehoekte reflecterende roestvrijstalen panelen die het beroemde licht uit de Provence die zoveel kunstenaars inspireerde reflecteren. Via de beroemde brug van Langlois keren we in de namiddag terug naar ons hotel. Op deze avond kunt u op eigen gelegenheid een hapje eten in het gezellige Avignon. (ca. 100 km)

dag 6: Saint-Rémy-de-Provence en Carrières de Lumières

Na verschillende psychische crises en een opname in het ziekenhuis van Arles liet Vincent zich in mei 1889 vrijwillig opnemen in de psychiatrische inrichting Saint-Paul-de-Mausole in Saint-Rémy-de-Provence. Tussen zijn aanvallen door schilderde en tekende Vincent veel; in eerste instantie in de inrichting en de tuin, later ook daarbuiten tussen de olijfgaarden, de cipressen, in het omringende berglandschap van de Alpilles en in het dorp. Saint-Rémy vormt zo het decor van veel van zijn bekende kunstwerken. Met een gids brengen we een bezoek aan het charmante Saint-Rémy-de-Provence. Natuurlijk bezoeken we ook het hospitaal gevestigd in een klooster dat aan de rand van het dorpje ligt omgeven door prachtige cipressen en olijfbomen. In de middag gaan we naar het even buiten Saint-Rémy in de rotsen van de Val d’Enfer gelegen Carrières de Lumières. Op de muren van een oude steengroeve worden met unieke lichtprojecties diverse kunstwerken tot leven gebracht. Deze zomer kunt u genieten van de expositie Vermeer à Van Gogh, les peintres néerlandais. Hierna rijden we via het prachtige landschap van de Provence terug naar onze thuisbasis Avignon, waar u op eigen gelegenheid een hapje kunt eten. (ca. 70 km)

dag 7: Noordwaarts

In 1890 verliet Vincent, ondanks een nieuwe zenuwinzinking, de kliniek en de Provence. Hij besloot dat het tijd was om naar het noorden van Frankrijk te vertrekken om zo te ontsnappen aan het klimaat en de andere psychiatrische patiënten in Saint-Paul-de-Mausole. Hij werd genezen verklaard door dokter Peyron en op 16 mei vertrok hij naar Auvers-sur-Oise. Ook wij verlaten Zuid-Frankrijk en rijden naar het noorden, waar we ten noorden van Parijs in Pontoise overnachten. (ca. 735 km)

dag 8: Auvers-sur-Oise: het einde…

Vincent kwam op 20 mei 1890 aan in Auvers-sur-Oise, een dorpje vlak bij Parijs zodat zijn broer Theo hem regelmatig met de trein kon bezoeken. Hier huurde hij een kamer in Auberge Ravoux en bezocht hij regelmatig dokter Paul Gachet, met wie hij bevriend raakte. Vincent was zeer productief, trok veel de natuur in om buiten te werken en schilderde vele indrukwekkende landschappen. Het ging goed met hem. Toch besloot Vincent een einde aan zijn leven te maken: op 27 juli 1890 schoot hij in een veld zichzelf in zijn borst. Auvers-sur-Oise is verrassend weinig veranderd sinds de dagen van de kunstenaar. In het pittoreske dorpje zien we tal van plekken die belangrijk waren in die twee laatste maanden van zijn leven: het kerkje, het huis van dokter Gachet en de korenvelden. In de Auberge Ravoux bekijken we het kamertje waar Vincent in het bijzijn van zijn broer op 29 juli overleed. Op 150 meter van de herberg zijn enkele jaren geleden de beroemde boomwortels herontdekt die Vincent in zijn laatste schilderij vastlegde. We brengen een bezoek aan de tuin waar we de boomwortels kunnen bewonderen en worden door de eigenaren ontvangen met een hapje en een drankje. Tot slot zien we op de begraafplaats de graven van Vincent en Theo, die sinds 1914 naast elkaar begraven liggen. Na deze bijzondere afsluiting reizen we terug naar Nederland. (ca. 510 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Opstapplaats

De opstapplaatsen voor deze reis zijn:
Amersfoort | vertrek 08.30 uur Station NS
Tourbushalte, hoek B.Wuytierslaan/Stationsplein
Breda | vertrek 10.00 uur Station NS Breda-Prinsenbeek
Parkeerterrein Hoge Mosten

U kunt op eigen gelegenheid (met de auto of het openbaar vervoer) naar uw opstapplaats reizen. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om een extra overnachting voor en/of na uw vakantie te reserveren in een hotel nabij de opstapplaats. Hieronder vindt u meer informatie over dit hotel.

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Ibis Mons Centre Gare
Hotel Ibis Mons Centre Gare - Mons
Ibis Mons Centre Gare is gunstig gelegen tegenover het centrale treinstation en dicht bij het historische centrum van de stad. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar en een lift. Elke kamer beschikt over een zithoek, een tv, gratis wifi en een badkamer met een toilet, een bad en/of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Ibis Mons Centre Gare
Hotel Campanile Paris 19 - La Villette
Hotel Campanile Paris 19 - La Villette - Parijs
Hotel Campanile Paris 19 - La Villette ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van het centrum van Parijs. Het metrostation Corentin Cariou ligt op 200 meter van het hotel. Het hotel beschikt over gratis wifi, een lift, een bar en een restaurant. Elke kamer beschikt over airconditioning, een tv, een waterkoker en een badkamer met een toilet, een bad en/of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Campanile Paris 19 - La Villette
Hotel Ibis Avignon Centre Gare
Hotel Ibis Avignon Centre Gare - Avignon
Hotel Ibis Avignon Centre Gare bevindt zich in het hart van Avignon, op slechts 50 meter van het treinstation en op 950 meter van het Palais du Papes. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, een bar, een à-la-carterestaurant en een lift. Gratis wifi is in het hele hotel beschikbaar. De kamers zijn voorzien van airconditioning, verwarming, geluidsisolatie, een flatscreen-tv en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Ibis Avignon Centre Gare
Campanile Cergy-Pointoise
Hotel Campanile Cergy-Pontoise - Pontoise
Hotel Campanile Cergy-Pontoise ligt op minder dan 2 kilometer van het centrum en treinstation van de stad Pontoise. Het hotel beschikt over gratis wifi, een bar, een restaurant en gratis parkeergelegenheid. Elke kamer beschikt over koffie- en theefaciliteiten, een tv en een badkamer met een toilet, een bad en/of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Campanile Cergy-Pontoise

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

NH Hotel Amersfoort
Hotel NH Amersfoort - Amersfoort
NH Hotel Amersfoort ligt op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum en het station. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een terras, een 24-uursreceptie, een lift, gratis wifi, een wekservice en parkeergelegenheid (tegen betaling). De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een kluis, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn. Het ontbijt wordt van maandag t/m vrijdag geserveerd van 7.00 - 10.00 uur, op zaterdag van 8.00 - 11.00 uur en op zon- en feestdagen van 8.00 - 12.00 uur. Indien u voor de start van het ontbijt vertrekt kan het hotel een ontbijtpakket verzorgen.

Bekijk de website van NH Hotel Amersfoort
Bastion Hotel Breda
Hotel Bastion Breda - Breda
Bastion Hotel Breda ligt naast de A16/afslag 17 en op enkele minuten loopafstand van het station Prinsenbeek. Het centrum is met het openbaar vervoer binnen 10 minuten te bereiken. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant, een bar, een terras, een 24-uursreceptie, een lift, gratis wifi, wekservice en gratis parkeergelegenheid. De comfort kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, een kluis, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Bastion Hotel Breda

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek)
Maximaal 29 deelnemers.

Deze reis wordt soms uitgevoerd met een kleiner reisgezelschap van maximaal 20 deelnemers. Indien dit van toepassing is wordt dit in bovenstaand overzicht met het blauwe icoon ‘Kleine groep’ vermeld.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?