050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Rondreis Wit-Rusland – Recente geschiedenis en sprookjesachtige bossen

Wit-Rusland kent een interessant verleden en heeft moeten vechten voor haar onafhankelijkheid. Een rondreis door dit land met glooiende landschappen, spiegelgladde meren en sprookjesachtige bossen is een echte must! Maak kennis met de hoofdstad Minsk en haar typische Sovjetbouwstijl en kom kenmerken uit het Stalinistische tijdperk tegen in deze bruisende stad. Houdt u van geschiedenis? Bezoek dan het fort van Brest en leer alles over Brest in oorlogstijd. Ga op rondreis door Wit-Rusland en ontdek dat dit Oost-Europese land een geweldige vakantiebestemming is!

Minsk: duik tijdens uw rondreis naar Wit-Rusland de geschiedenis in!

Ondanks dat Wit-Rusland de dictatuur van Europa is, gaat het economisch gezien best goed. Het land is dynamisch want inwoners zien dat er werk aan de winkel is. Ze hebben geen tevreden achterover zittende houding! In de hoofdstad Minsk zult u de sporen van een turbulent verleden tegenkomen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog sloten de nazi’s de joodse bevolking op in het getto van Minsk waarvan maar enkelen de oorlog wisten te overleven. Na de overwinning van de Tweede Wereldoorlog is er een indrukwekkende 40-meter hoge obelisk op het Overwinningsplein in Minsk geplaatst die u vandaag de dag kunt bezichtigen! Wilt u meer zien in Minsk? Bezoek dan het beroemde Onafhankelijkheidsplein. Het plein dankt zijn naam aan het feit dat op 25 augustus 1991 het land als de Republiek Wit-Rusland werd uitgeroepen. Bezoekt u binnenkort het hart van Minsk om deze twee bezienswaardigheden in Wit-Rusland te bewonderen?

Must see op uw vakantie in Wit-Rusland: Brest

Natuurlijk wilt u tijdens uw culturele groepsreis in Wit-Rusland restanten van de Sovjet-Unie tegenkomen. Brest was namelijk ooit een belangrijk wegenkruispunt in de Sovjet-Unie, en is nog steeds een onmisbare stop op de as van Berlijn-Moskou. In Brest heeft u een ruime keuze uit museums: van oorlogsmusea tot kunstmusea, het is er allemaal. Of bezoekt u liever een van de vele indrukwekkende kerken? Vergeet in elk geval niet om een typisch Wit-Russisch gerecht te proeven op uw reis naar Wit-Rusland! De buurlanden Polen, Oekraïne, Litouwen en Rusland hebben de Wit-Russische keuken door de jaren heen sterk beïnvloedt. De charme van de lokale keuken maakt uw reis naar Wit-Rusland compleet!

Wilt u graag kennismaken met de buurlanden van Wit-Rusland? Bekijk dan de culturele groepsreizen naar Rusland en Polen. Onze reisleiders vertellen u graag wat de beste reistijd voor Wit-Rusland is en informeren u ook over de praktische informatie van Wit-Rusland zodat u het meeste uit uw vakantie naar Wit-Rusland haalt. Kortom, ga op reis met de beste reisleiders van SRC Reizen en haal méér uit uw vakantie naar Wit-Rusland!

Boek uw rondreis naar Wit-Rusland bij SRC Reizen

Al 40 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele groepsreizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR. Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie naar Servië in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een culturele groepsreis naar Wit-Rusland bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden!