050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Reis in de voetsporen van Vincent van Gogh

De kunst van Vincent van Gogh is onlosmakelijk verbonden met de vele plekken in Europa waar hij heeft gewoond en gewerkt: van het kleurrijke Montmartre tot de stralende Provence. In 2023 hebben SRC Reizen en Van Gogh Europe de handen ineen geslagen, zodat u in de voetsporen van Vincent van Gogh door België en Frankrijk kunt reizen! Volgt u Vincent naar het zuiden? Bekijk onze unieke Van Gogh-reizen!

Groepsreizen in Van Goghs voetsporen:


Reis Van Gogh in België en Frankrijk
Culturele groepsreizen
Van Gogh in België en Frankrijk | Groepsreis

Volg het voetspoor van Vincent van Gogh vanaf de Borinage naar Parijs en vervolgens naar de Provence: de regio van het fraaie licht, het aangename weer en natuurlijk de zonnebloemen. Uw 8-daagse kunstreis eindigt op de begraafplaats van Auvers, bij de graven van Vincent en Theo.

8-daagse kunstreis inclusief:
• Saint-Rémy-de-Provence en Saint-Paul-de-Mausole
• Arles met Fondation Vincent van Gogh en LUMA Foundation
• boomwortels en graven Vincent en Theo in Auvers-sur-Oise
• Parijs met Montmartre en Maison Van Gogh in Cuesmes

vertrekgarantie 15 juni

Bekijk de reis
Uw privébezoek aan de boomwortels van Van Gogh in Auvers-sur-Oise maakt deze kunstreis nog unieker!Individuele reizen in Van Goghs voetsporen:


Reis In het voetspoor van Van Gogh - autovakantie
Individuele reizen
In het voetspoor van Van Gogh | Autovakantie

Op deze autovakantie volgt u met uw eigen auto Van Goghs reis naar België en Frankrijk. Uw reis start in België, waar Vincent een aantal jaren in de Borinage leefde en werkte als lekenprediker. Via de Franse hoofdstad reist u, net als de kunstenaar, naar de Provence met zijn fraaie licht en zonnebloemen.

11-daagse autovakantie inclusief:
• Parijs met Montmartre en Musée d’Orsay
• Maison Van Gogh in Cuesmes en Petit-Wasmes
• Saint-Rémy-de-Provence en Saint-Paul-de-Mausole
• Arles met Fondation Vincent van Gogh en LUMA Foundation
• Auvers-sur-Oise met graf van Vincent en Theo

dagelijks vertrek

Bekijk de reis
Volg met uw eigen auto Vincents reis via Parijs naar het zuiden!
Van Gogh in de Provence - fly drive
Individuele reizen
Van Gogh in de Provence | Fly drive

Tijdens deze fly drive verkent u de streek die zo onlosmakelijk verbonden is met Van Gogh. Vanuit Saint-Rémy-de-Provence gaat u met uw huurauto op stap, naar onder andere Arles, Abbay de Montmajour, Saintes-Maries-de-la-Mer en de Camargue. Ook bezoekt u het hospitaal Saint-Paul-de-Mausole en Saint-Rémy.

8-daagse fly drive inclusief:
• Arles en Saint-Rémy-de-Provence met Saint-Paul-de-Mausole
• Fondation Vincent van Gogh Arles en LUMA Foundation in Arles
• Carrières de Lumières, Abbay de Montmajour, Avignon en Gordes
• Saintes-Maries-de-la-Mer en de Camargue

dagelijks vertrek

Bekijk de reis
Ontdek het zonnige Zuid-Franse land waar Vincent zijn meest productieve periode als kunstenaar beleefdeBovenstaande reizen zijn in samenwerking met Van Gogh Europe

De kunst van Vincent van Gogh is onlosmakelijk verbonden met de vele plekken in Europa waar hij heeft gewoond en gewerkt. Veel van de landschappen en plaatsen die hem inspireerden zijn tot op de dag van vandaag te bezoeken: van zijn geboorteplaats Zundert in het zuiden van Nederland, tot aan de psychiatrische instelling waar hij een jaar verbleef in Saint-Rémy-de-Provence en de prachtige korenvelden van het Franse Auvers-sur-Oise. Van Gogh Europe maakt het mogelijk om in de voetsporen van deze wereldberoemde kunstenaar te treden en zelf zijn kunst, erfgoed en levensverhaal te gaan ontdekken. Binnen dit netwerk hebben zich 10 musea en 12 erfgoedlocaties uit Nederland, België, Engeland en Frankrijk verenigd, waaronder het Van Gogh Museum Amsterdam, Musée d’Orsay in Parijs en het Van Gogh House London. Met de ingang van het bijzondere Van Gogh-jaar in 2023 slaan Van Gogh Europe en SRC Reizen de handen ineen om u de kans te bieden de reis die Vincent van Gogh door Europa maakte te volgen.

  Lees meer over Van Gogh Europedigitale brochure kunstreizen SRC

Laat u inspireren door al onze kunstreizen

Bekijk alle kunstreizen

Blader door de digitale kunstbrochure