Onderdompelen in de Maoricultuur

Nieuw-Zeeland is een paradijs voor natuurliefhebbers, en een uitgelezen vakantiebestemming om met een huurauto te verkennen! Op deze eilandengroep – Nieuw-Zeeland bestaat uit het Zuidereiland en het kleinere Noordereiland – ervaart u rust en ruimte en kunt u de weergaloze natuur beleven. Heel veel en heel spectaculaire natuur! Deze fly drive over beide eilanden voert u langs goudgele zandstranden, hoge bergen, tropische valleien en regenwouden naar ijzige fjorden en blauwgroene gletsjers. U ziet albatrossen en pinguïns, zeehonden en pelsrobben en met een beetje geluk ook dolfijnen en walvissen. En natuurlijk ontmoet u de innemende kiwi’s, zoals de gastvrije inwoners van Nieuw-Zeeland ook wel worden genoemd.

Tijdens deze fly drive door Nieuw-Zeeland voert de uitgestippelde route u in uw huurauto langs de mooiste bezienswaardigheden én het prachtigste natuurschoon van zowel het Noorder- als het Zuidereiland. Imposante gebergtes worden afgewisseld door glooiend groene heuvels en kraakheldere meren. In Wai-O-Tupa, een plek met vulkanische activiteit, wordt u getrakteerd op bijzondere natuurfenomenen: borrelende modderpoelen en spuitende geisers. Het Abel Tasman National Park is werkelijk weergaloos! De stranden hier zijn schitterend en het omliggende woud nodigt uit tot een wandeling. Ten zuidwesten hiervan liggen de fjorden en gletsjers. Milford Sound en Doubdful Sound zijn de bekendste, en ook de mooiste fjorden van Nieuw-Zeeland. En Fox Glacier is nog altijd in beweging: adembenemend! Via de albatrossen en pinguïns van Dunedin reist u het binnenland in, waar u een blik werpt op Mount Cook.

Nieuw-Zeeland is niet alleen natuur! Steden als Auckland, Christchurch en Wellington staan bol van musea! En in Rotorua kunt u uitgebreid kennismaken met de Maori, de oorspronkelijke bewoners. In uw huurauto en met een routekaart kunt u als een moderne ontdekkingsreiziger in het spoor van Abel Tasman Nieuw-Zeeland verkennen. En met deze fly drive kunt u optimaal genieten, want alle logistieke zaken zoals vluchten, hotels én de huurauto zijn voor u geregeld! Dus 'kia ora', wees welkom in Nieuw-Zeeland en geniet! Gaat u mee?

Pluspunten
vlucht Amsterdam – Auckland
vlucht Christchurch – A’dam
toeristenklassehotels
25 dagen autohuur
2x ontbijt
informatiepakket en routekaart
Bezienswaardigheden
Auckland en Queenstown
Bay of Islands
Abel Tasman N.P.
Fox Glazier en/of Franz Josef Glacier
Milford Sound
Dunedin
Rotorua
wijnstreek Napier
Wellington en Coromandel
Sietske van der Maat, SRC Reizen
Sietske van der Maat
SRC-reisexpert sinds 1997
Bijzonder aan deze reis: wijnstreek Napier
De heerlijke wijnen en de bijzondere art deco-architectuur van Napier maken een bezoek aan deze stad zeer bijzonder.

De reis in het kort

Vlucht naar Nieuw-Zeeland
Aankomst in Auckland
Auckland
Via het Waipoua Kauri-bos naar de Bay of Islands
Bay of Islands
Paihia – Bay of Islands – Whitianga
Coromandel
Whitianga – Otorohanga
Otorohanga – Rotorua
Rotorua
Rotorua – Napier
Napier
Napier – Wellington
Wellington
Naar het Zuidereiland
Op weg naar het Abel Tasman Nationaal Park
Abel Tasman National Park
Motueka – Hokitika
Hokitika – Fox Glacier
Fow Glacier – Queenstown
Queenstown
Queenstown – Te Anau
Milford Sound of Doubtful Sound
Te Anau – Dunedin
Dunedin
Dunedin – Twizel
Twizel – Akaroa
Akaroa – Christchurch
Afscheid van Nieuw-Zeeland
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Vlucht naar Nieuw-Zeeland

Vanaf Amsterdam vliegt u naar Auckland.

dag 2: Aankomst in Auckland

Na een overstap vliegt u door naar Nieuw-Zeeland. Na aankomst op de luchthaven van Auckland wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van het agentschap ter plaatste, die u naar het hotel brengt. (reisafstand ca. 20 km)

dag 3: Auckland

Om te wennen aan het tijdverschil start u met een ontspannen vrije dag in Auckland. Alle tijd dus om deze heerlijke stad op eigen gelegenheid te bezichtigen. Maakt u een wandeling door de ‘city of sails’, of bestijgt u liever per lift de 328 meter hoge Skytower, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de stad? Vanuit het centrum van Auckland rijden shuttlebusjes naar het Kelly Tarlton’s Sea Life Aquarium, een prachtig aquarium. In het Auckland Memorial Museum krijgt u veel informatie over de geschiedenis van Nieuw-Zeeland.

dag 4: Via het Waipoua Kauri-bos naar de Bay of Islands

In de ochtend wordt u in het hotel opgehaald door een vertegenwoordiger van het autoverhuurbedrijf die u naar de verhuurlocatie brengt. Nadat u de huurauto in ontvangst heeft genomen, start uw fly drive over het Noordereiland echt. Via de Kauri Coast rijdt u in noordelijke richting naar de Bay of Islands. Onderweg kunt u het Kauri-bos bezoeken. De 2.000 jaar oude bomen zullen zeker indruk op u maken. Sommige bomen hebben een omtrek van 8 meter(!). Aansluitend rijdt u door naar Paihia, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 365 km)

dag 5: Bay of Islands

Bay of Islands heeft een subtropisch klimaat. De baai is bekend om de vele eilanden en prachtige stranden. In de baai leven pinguïns, dolfijnen, walvissen, Jan-van-Genten en vele andere vogelsoorten. Tussen Paihia en Russell pendelen veerboten, die u eenvoudig naar de vroegere hoofdstad van Nieuw-Zeeland brengen. Russell is gesticht door de eerste Europese kolonisten. De houten kerk uit de eerste helft van de 19e eeuw is de oudste kerk van het land. Vanaf Flagstaff Hill heeft u een schitterend uitzicht over de 144 eilanden die de baai zijn naam hebben gegeven. Een echte aanrader is een bezoek aan het eiland Hole in the Rock. Vanuit Paihia en Russell vertrekken twee maal per dag boten naar dit bekende eiland. Met een beetje geluk komt u onderweg dolfijnen tegen.

¡ Bay of Islands is zeker een extra bezoek waard. Heeft u tijd? Blijf dan een of meerdere dagen langer in Paihia. Geeft u dit aan bij uw boeking? Wij informeren u graag naar de prijzen en de mogelijkheden.

dag 6: Paihia – Bay of Islands – Whitianga

Vanuit Paihia rijdt u langs de oostkust terug richting Auckland. Net voorbij Auckland rijdt u verder in oostelijke richting naar het schiereiland Coromandel. Coromandel is bekend vanwege de vele witte zandstranden en is een favoriete bestemming voor veel Nieuw-Zeelanders. U verblijft twee nachten in Whitianga. (reisafstand ca. 425 km)

dag 7: Coromandel

Deze dag kunt u het schiereiland Coromandel verkennen. Een aanrader is Hot Water Beach! Hier kunt u tijdens eb heet water uit ondergrondse bronnen door het zand omhoog voelen komen. Iets verderop ligt Cathedral Cove, een door de werking van golven en wind uitgesleten zandstenen klif. Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt het alsof u in een kerk staat. Het strand nodigt ook uit om heerlijk te ontspannen. Whitianga zelf biedt ook interessante excursiemogelijkheden. Het is bijvoorbeeld erg leuk om de rivier over te steken met het oudste pontje van Nieuw-Zeeland. Vanuit het stadje kunt u ook kanotochten maken, vogels spotten of wandelen over Lonely Bay.

dag 8: Whitianga – Otorohanga

U laat de witte stranden achter u en rijdt naar de ‘kiwihoofdstad’ Otorohanga. Deze plaats lijkt geheel te zijn gewijd aan de bekende Nieuw-Zeelandse vogel: de kiwi. In ‘The Kiwi House’ kunt u kiwi’s en andere inheemse vogels en dieren zien in hun natuurlijke leefomgeving. De kiwi is een nachtvogel en in het wild is de kans miniem dat u hem zult spotten. De meeste kans om het diertje toch te zien, heeft u hier. Iets voorbij Otorohanga ligt Waitomo, waar u prachtige grotten kunt bezoeken. Deze donkere en vochtige zandstenen grotten bieden een ideale leefomgeving voor de glimworm. In de Waitomo Glowworm Caves leven duizenden glimwormen, die hangend aan het plafond van de grot een adembenemend schouwspel vormen. U overnacht in Otorohanga. (reisafstand ca. 230 km)

dag 9: Otorohanga – Rotorua

Dit is een relatief korte reisdag. In een kleine twee uur rijdt u naar Rotorua, het hart van de Maoricultuur. De geothermische en vulkanische activiteit in het gebied is onmiskenbaar en biedt bijzondere bezienswaardigheden, zoals geisers en hete bronnen. Wilt u de Maoricultuur ervaren? Breng dan ’s avonds een bezoek aan een marae, een ‘ontmoetingshuis’ van de Maori. Hier u kunt bijvoorbeeld genieten van een traditioneel Hangi-diner en een Maoriconcert met een haka, de traditionele dans. U verblijft twee nachten in Rotorua. (reisafstand ca. 125 km)

dag 10: Rotorua

U kunt in Rotorua diverse bijzondere thermale bezienswaardigheden verder verkennen. Een aanrader is om precies om 10.00 uur bij Wai-O-Tapu, ongeveer 30 kilometer buiten Rotorua, te zijn. Hier ziet u dan de imposante Lady Know-geiser spuiten. Meer bijzondere natuurfenomenen vindt u in Te Puia: borrelende modderpoelen en kokende geisers. Ook kunt u hier het interessante Maori Arts and Crafts Institute bezoeken. Als u liever iets heel anders wilt zien, is een bezoek aan het Agrodome, een groot agrarisch openluchtmuseum, ook een aanrader. Hier kunt u een demonstratie schapen scheren bijwonen en leert u veel over deze rijke agrarische regio. Of gaat u met de kabelbaan naar de top van de 487 meter hoge Mount Ngongotaha, waarvandaan u een schitterend uitzicht heeft over de stad Rotorua, de thermale gebieden en het omringende land? Kortom, er zijn in en om Rotorua voldoende excursiemogelijkheden voor een prachtige dag!

dag 11: Rotorua – Napier

Via State Highway 5 rijdt u door uitgestrekte naaldbossen: het grootste aangeplante bosgebied ter wereld. Als u in de verte stoomwolken ziet opstijgen, bent u aangekomen bij Wairakei. Hier wordt gebruik gemaakt van de geothermische krachten om elektriciteit op te wekken. Iets verderop ligt Taupo, dat grenst aan het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Dit Lake Taupo ontstond zo’n 2.000 jaar geleden door een vulkaanuitbarsting. Deze was zo hevig dat zelfs in Europa de luchten donkerder werden. Als u gaat zwemmen in het meer, zwemt u op sommige plaatsen in warmwaterstromingen die opborrelen uit thermale bronnen. Nabij Mine Bay kunt u Maori-rotstekeningen bekijken. Deze imposante gravures, waarvan de grootste meer dan 10 meter hoog is, ziet u het beste vanaf het water. Huurt u een kajak en peddelt u naar deze bijzondere plek? Aansluitend rijdt u verder naar de oostkust, waar u de komende twee nachten verblijft in het art deco-stadje Napier. (reisafstand ca. 225 km)

dag 12: Napier

Napier heeft een heerlijk mediterraan klimaat. Toen Europese kolonisten voor het eerst voet aan wal zetten in Nieuw-Zeeland, konden ze zich geen betere plaats wensen dan de streek rondom Napier. Nadat Napier in 1931 voor een groot deel werd verwoest door een krachtige aardbeving, is de stad opgebouwd in de art deco-stijl. Hierom heeft Napier een plek op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bij het informatiecentrum kunt u zich aanmelden voor een begeleide wandeling langs de bijzondere art deco-gebouwen. Naast de architectuur is Napier ook bekend vanwege de wijnen die hier worden geproduceerd. Brengt u een bezoek aan een van de vele ‘wineries’ van Hawkes Bay?

dag 13: Napier – Wellington

Als u gisteren geen tijd heeft gehad voor een proeverij, of als u geen genoeg kunt krijgen van de lokale wijnen, dan kunt u deze dag op uw weg naar Wellington uw hart ophalen. In de heuvels van Wairarapa liggen diverse wijnboerderijen. Hier kunt u lunchen en uiteraard wijnen proeven. U verblijft twee nachten in Wellington, de hoofdstad en regeringszetel van Nieuw-Zeeland. (reisafstand ca. 335 km)

dag 14: Wellington

Wellington is een compacte stad. U kunt uw huurauto laten staan en de stad gemakkelijk te voet verkennen. Een wandeling door het gezellige centrum is een aanrader. Neemt u de kabelbaan naar de botanische tuinen? Vanaf hier rijden gratis shuttlebussen naar Visit Zealandia, een beschermd natuurgebied waar u op zoek kunt naar verschillende inheemse diersoorten van Nieuw-Zeeland. Met een beetje geluk ziet u diverse papegaaiachtigen en komt u oog in oog te staan met de niet-vliegende takahe. Het national museum van Wellington, Te Papa, ligt aan het ‘waterfront’ en is een van de top-10 van de meest interessante musea ter wereld. Dit grote museum geeft haar bezoekers een goed beeld van de geschiedenis, het heden en de toekomst van Nieuw-Zeeland. Vanuit Wellington kunt u ook een bootexcursie boeken, waarbij u op zoek gaat naar dolfijnen, orka’s, zeeleeuwen en pinguïns.

¡ Heeft u de tijd? Verleng de reis met een of meerdere dagen in Wellington. Geeft u dit aan bij uw boeking? Wij informeren u graag over de prijzen en de mogelijkheden.

dag 15: Naar het Zuidereiland

In de ochtend levert u de huurauto in bij de veerdienst. Aansluitend vaart u naar Picton, waar u de volgende huurauto in ontvangst neemt. U verblijft een nacht in Picton.

dag 16: Op weg naar het Abel Tasman Nationaal Park

Picton ligt in een fjordenlandschap dat ons Europeanen doet denken aan Noorwegen. De haven en boulevard van Picton nodigen uit tot een bezoek. Deze ochtend heeft u de tijd om Picton te verkennen, voordat u op weg gaat naar Motueka, nabij het Abel Tasman National Park. In 1642 ontdekte de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman per toeval de Nieuw-Zeelandse kust. Dit kleine park werd naar hem genoemd. Wat hier ontbreekt aan grootte, wordt gecompenseerd door schoonheid. Het is een paradijs op aarde, met goudgele palmstranden, dichtbegroeide bossen, watervallen, granieten rotspartijen en baaien aan een blauwgroene zee. U overnacht in Motueka. (reisafstand ca. 190 km)

dag 17: Abel Tasman National Park

Het Abel Tasman National Park is het kleinste nationale park van Nieuw-Zeeland en is vooral bekend vanwege de prachtige kunstlijn. Kristalhelder zeewater kabbelt op verlaten goudgele zandstranden, die worden begrensd door een dicht woud. Huurt u een kano en peddelt u langs de stranden? U heeft de kans om zeeleeuwen, dwergpinguïns en andere kust- en zeevogels te spotten. Het nationale park is gesloten voor autoverkeer. Vanuit Motueka kunt u naar Marahau rijden, waar u uw auto kunt parkeren en te voet het park kunt bezoeken. Een wandeling in dit park is een belevenis. De prachtige natuur is erg indrukwekkend, en de geluiden van het woud maken het compleet. Diverse vogelsoorten laten zich luidkeels horen. Wellicht ziet u de bijzondere Nieuw-Zeelandse duif, met zijn groene kop en opvallend witte buik. Een van de vogels die u vrijwel zeker kunt horen, is de toei. In de zomer zingt de toei, die lijkt op onze merel, de hele dag door, waarbij hij de meest mooie geluiden ten gehore brengt.

dag 18: Motueka – Hokitika

U reist in zuidwestelijke richting. Dit deel van Nieuw-Zeeland is dunbevolkt, ruig en werkelijk prachtig! Onderweg kunt u wandelingen door het regenwoud of langs de rotsachtige kust maken. Nabij het dorp Punakaiki kunt u de Pannenkoekrotsen bekijken. Deze bijzondere gelaagde kalksteenformaties zijn ontstaan door de werking van het zeewater en de getijden. Zoals de naam doet vermoeden, hebben de rotsen wat weg van een stapel pannenkoeken. U overnacht in Hokitika. (reisafstand ca. 365 km)

dag 19: Hokitika – Fox Glacier

Onderweg naar Fox Glacier is een stop in Okarito zeker een aanrader. In de delta van Okarito komen vele vogelsoorten voor en hier kunt u de grootste broedkolonie zien van de zilverreigers. Als de tijd het toelaat, kunt u een kano huren en over lagune peddelen. Aansluitend rijdt u verder naar het gletsjergebied. Het is mogelijk om dicht bij de Franz Jozef-gletsjer en ook de Fox-gletsjer te komen. Houd u zich wel aan de regels en blijf achter de veiligheidsafzetting. De gletsjers zijn constant in beweging en daardoor onvoorspelbaar. Ter plekke kunt u een wandeling met een gids maken of een helikoptervlucht over de gletsjer boeken (kosten niet inbegrepen). (reisafstand ca. 160 km)

dag 20: Fow Glacier – Queenstown

Voordat u verder reist, is een bezoek aan Lake Matheson een aanrader. Bij windstil weer weerspiegelen de Alpen in de verte zich schitterend in het water van het meer. Een plaatje! Nabij het plaatsje Haast verlaat u de groene westkust en rijdt u het veel ruigere binnenland in. Via de spectaculaire Haast Pass en het plaatsje Wanaka rijdt u naar Queenstown, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 330 km)

dag 21: Queenstown

Deze stad ligt aan de oever van Lake Wakatipu, met uitzicht op de omliggende bergen. In Queenstown komen adrenalinejunkies zeker aan hun trekken. Op diverse locaties is het mogelijk om te bungyjumpen. Tevens zijn er op het meer diverse watersportactiviteiten mogelijk. Houdt u van wat meer rust, dan kunt u nabij Queenstown een excursie maken die u langs de plekken voert waar de Lord of the Ring-films zijn opgenomen. Ook interessant is het plaatsje Arrowtown, waar in de tweede helft van de 19e eeuw goud werd gevonden. De mooi bewaard gebleven gebouwen herinneren aan deze tijd en geven u een goed beeld van hoe het er hier destijds uit heeft gezien.

dag 22: Queenstown – Te Anau

Via een mooie route langs Lake Wakatipu rijdt u naar Te Anau, de toegangspoort tot Milford Sound. Onderweg naar Te Anau verandert het landschap in landbouwgebied. (reisafstand ca. 180 km)

dag 23: Milford Sound of Doubtful Sound

U heeft een vrije dag die u kunt doorbrengen in de omgeving van Te Anau. Vanuit Te Anau kunt u over een schitterende weg naar Milford Sound rijden. Deze Milford Road voert u langs meren en watervallen en biedt schitterende uitzichten op de bergen. Milford Sound is de bekendste fjord van het Fjordland National Park. Volgens velen is er maar één manier om het indrukwekkende, afgelegen Milford Sound goed te bewonderen: tijdens een cruise. Dit 16 kilometer lange fjord wordt omringd door hoge (tot wel 1.692 meter!), steile rotsen. Vanaf het schip bewondert u de kliffen, die worden gesierd door weelderig regenwoud waaruit brede watervallen naar beneden klateren. Het fjord wordt bewoond door zeehonden, pinguïns, dolfijnen en zelfs walvissen. De Britse schrijver Rudyard Kipling noemde dit fjord niet voor niets ‘het achtste wereldwonder’! Ter plekke kunt u een cruise boeken, maar het is uiteraard ook mogelijk een wandeling langs het fjord te maken. Neem wel een regenjas mee, want Milford Sound is officieel de natste plaats van Nieuw-Zeeland. Als u liever een ander fjord bezoekt, kunt u ook een dagtocht boeken naar Doubtful Sound.

dag 24: Te Anau – Dunedin

U laat het Fjordland National Park achter u en steekt het Zuidereiland in de breedte over naar het oosten. Via de landelijke stadjes Lumsden en Gore bereikt u Dunedin, waar u de komende twee nachten verblijft. Dunedin is de oudste stad van Nieuw-Zeeland en kent een unieke combinatie van cultuur, architectuur en natuur. Wist u dat ‘Dunedin’ genoemd is naar de Schotse hoofdstad Edinburgh? De Keltische naam van Edinburgh is Dun Eidann. (reisafstand ca. 290 km)

dag 25: Dunedin

Dunedin noemt zichzelf de ‘Wildlife Capital’ van Nieuw-Zeeland. Een bezoek aan het schiereiland Otago laat u zien waarom. Ter plaatse kunt u een excursie (in groepsverband) boeken, waarbij een gids u meeneemt naar de albatros- en geeloogpinguïnkolonies. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid het schiereiland bezoeken. Wellicht ziet u dan ook de zeehonden en pelsrobben die hier leven.

dag 26: Dunedin – Twizel

Langs de oostkust reist u in noordelijke richting naar Oamaru. Onderweg kunt u een stop maken bij de Moeraki Boulders. Deze grote ronde keien liggen bij elkaar op een klein stuk strand. Door hun bijzondere vorm zijn er vele legendes over de keien ontstaan. U vervolgt de rit naar Oamaru, een Victoriaans ogend stadje, dat een bezoek zeker waard is. Nabij Oamaru kunt en een bezoek brengen aan een pinguïnkolonie, waar u zowel de dwerg- als de geeloogpinguïn kunt zien. U rijdt westwaarts, opnieuw de bergen in, op weg naar het gebied rond de bekende Mount Cook. In deze regio vindt u majestueuze bergen met besneeuwde toppen en schitterende blauwe meren. U overnacht in Twizel. (reisafstand ca. 260 km)

dag 27: Twizel – Akaroa

U werpt een laatste blik op Mount Cook en zet koers terug naar de oostkust. Via Burkes Pass en Geraldine, in de Canterbury Plains, arriveert u in Akaroa. Deze historische plaats is gesticht door de Fransen en is de enige plaats met een Franse geschiedenis in Nieuw-Zeeland. Akaroa ligt in een oude vulkaan, waarbij de voormalige krater nu een verbinding vormt met de zee. Hierdoor is een natuurlijke haven ontstaan. U heeft hier de tijd om nog wat laatste souvenirs te kopen of heerlijk op een terrasje bij de haven te zitten. (reisafstand ca. 340 km)

dag 28: Akaroa – Christchurch

U rijdt terug naar Christchurch voor uw laatste overnachting in Nieuw-Zeeland. Brengt u nog een bezoek aan de stad, gaat u punteren op de rivier de Avon, of maakt u een wandeling door de botanische tuinen? Het International Antarctic Center, dat nabij de luchthaven ligt, is een bezoek ook waard. (reisafstand ca. 85 km)

dag 29: Afscheid van Nieuw-Zeeland

U rijdt naar de luchthaven van Christchurch, waar u de huurauto inlevert en aan boord gaat van de vlucht die u terugbrengt naar Nederland.

dag 30: Aankomst in Nederland

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt bij uw online boeking aangeven welke extra excursies u wilt maken. Bij uw reisbescheiden ontvangt extra informatie over de geboekte excursie(s).

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Fietstochten Nieuw-Zeeland, Nieu-Zeeland
Fietstochten - Nieuw-Zeeland
Ontdek het Noorder of Zuidereiland per fiets

kosten: € 75,00 per persoon
Nieuw-Zeeland kent prachtige plekken, waarvan er vele tijdens deze reis worden aangedaan. Om nog intenser van Nieuw-Zeeland te kunnen genieten en het land vanuit een ander oogpunt te bekijken, bieden wij diverse volledig verzorgde, schitterende fietstochten aan. Deze fietstochten variëren van 1-daagse tochten tot meerdaagse trektochten. Zowel op het Noorder- als op het Zuidereiland hebben we diverse mooie tochten voor u uitgestippeld. Wij kunnen een fietstocht aanbieden vanaf € 75,- per persoon. Uiteraard zijn alle transfers, fiets- en helmhuur en eventuele overnachtingen inbegrepen. Vraag bij uw reservering naar de mogelijkheden.

Vluchten

Deze reis heeft geen standaardvluchten. Er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die routes onderhouden van Nederland (of Duitsland) naar Nieuw-Zeeland. Hierbij kunt u denken aan vluchten van Emirates, Singapore Airlines, Qantas en China Southern. In de vanafprijs is een gemiddelde vluchtprijs opgenomen. Let op: in verband met de vluchtduur van sommige vluchten kan de reis soms op dag 3 aankomen. Hierdoor zal het programma een dag opschuiven en de reis effectief een dag langer worden. De prijs van de vlucht is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
singapore_airlines.png

Amsterdam - Dubai - uur
Dubai - Auckland - uur
Christchurch - Dubai10:26 - 10:26 uur
Dubai - Amsterdam - uur

Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Auto

Bij de reissom is een huurauto met airconditioning inbegrepen. Dit is een Toyota Corolla of gelijkwaardig met full cover-verzekering en gps. U kunt voor deze reis tegen een meerprijs vanaf € 140,- een upgrade naar een Toyota Camry bij boeken. Er zijn ook andere auto’s te huur. Vraag ons naar de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van een upgrade, kunt u dit bij uw reservering aangeven. Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de huurvoorwaarden als u deze reis boekt.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle toeristenklassehotels geselecteerd. Uw kamer heeft een badkamer met een bad en/of douche en een toilet. In de meeste hotels kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

Ascotia Off Queen, Nieuw-Zeeland
Hotel Ascotia Off Queen - Auckland
Ascotia Off Queen ligt midden in het centrum van Auckland, op twee minuten lopen van Myers Park. Het hotel beschikt over moderne kamers en een eigen café-restaurant, waar u terecht kunt voor een heerlijke maaltijd of een goed glas wijn. De comfortabele kamers zijn voorzien van een aparte badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. De kamer is verder ingericht met een kingsize bed, een bureau, een koelkast, een verwarming, thee- en koffiefaciliteiten en een plasma-tv. U kunt er gratis gebruik maken van het draadloos internet.

Bekijk de website van Ascotia Off Queen.
Tanoa Paihia, Nieuw-Zeeland
Hotel Tanoa Paihia - Paihia
Slechts drie uur rijden ten noorden van Auckland, ligt dit vakantieparadijs aan de prachtige ‘Bay of Islands’! Het hotel ligt op vijf minuten lopen van Paihia en beschikt over een zwembad, spafaciliteiten en een restaurant. Op slechts 200 meter van het hotel vindt u het prachtige Horotutu-reservaat. Paihia Wharf, het beginpunt van excursies naar de Hole in the Rock, is te voet in vijf minuten te bereiken. De kamers hebben een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, thee- en koffiefaciliteiten, een koelkast, een tv, een strijkplank met een strijkijzer en een ensuite badkamer met onder andere een haardroger.

Bekijk de website van Tanoa Paihia Hotel
Aotearoa Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Aotearoa - Whitianga
Aotearoa Lodge ligt rustig op een uitgestrekte landgoed met mooie tuinen. U heeft toegang tot een gemeenschappelijke lounge, barbecuefaciliteiten en gratis wifi. Alle studio's zijn voorzien van tv, een koelkast, verwarming, elektrische dekens, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer. Vanaf het hotel loopt u in vijf minuten naar het prachtige Buffalo Beach. Dit is de perfecte uitvalsbasis om Coromandel schiereiland te verkennen!

Bekijk de website van Aotearoa Lodge
Redwood Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Redwood - Otorohanga
Redwood Logde biedt u in een landelijke omgeving een rustig gelegen kamer met uitzicht op de tuin. Uw kamer is voorzien van airconditioning en verwarming, thee- en koffiefaciliteiten, gratis wifi, een haardroger, badjassen, gratis toiletartikelen, een strijkijzer met een strijkplank en een tv. De lodge beschikt verder over een hot tub, een fitnesscentrum, een sauna en een buitenzwembad. Het hotel ligt in een prachtige tuin en natuurlijk kunt u hier heerlijk ontspannen op het terras!

Bekijk de website van Redwood Lodge
Aotearoa Lodge, Nieuw-Zeeland
Hotel Holiday Inn Rotorua - Rotorua
Het moderne Holiday Inn Rotorua heeft een verwarmd zwembad, hot tubs, een fitnessruimte en gratis parkeergelegenheid. Het hotel bevindt zich dicht bij alle bezienswaardigheden van de stad, maar biedt u ook een gratis pendeldienst naar de stad aan. De kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een moderne inrichting met tv en thee- en koffiefaciliteiten. In het restaurant van het hotel kunt u terecht voor een lekkere maaltijd en daar serveren ze u graag een heerlijke Nieuw-Zeelandse wijn bij!

Bekijk de website van Holiday Inn Rotorua
Fountain Court, Nieuw-Zeeland
Hotel Fountain Court - Napier
Dit hotel ligt centraal in de art deco-stad Napier! In het Fountain Court Motel verblijft u in een ruime studio met goed uitgeruste kitchenette inclusief een magnetron, een broodrooster, thee- en koffiefaciliteiten, een koelkast, een tv, gratis wifi, en een ruime badkamer. Alle studio’s beschikken over een eigen terras of een balkon. Op loopafstand vindt u de binnenstad van Napier met de leukste restaurants en cafés, maar ook de boulevard ‘Marine Parade’ en het strand!

Bekijk de website van Fountain Court Motel
Bella Vista Wellington, Nieuw-Zeeland
Hotel Bella Vista Wellington - Wellington
Bella Vista Motel ligt op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Wellington en het stadscentrum. Het motel beschikt over een barbecue, wifi en gratis parkeergelegenheid. U verblijft in een studio met een kitchenette en een badkamer. In uw kitchenette vindt u een magnetron, thee- en koffiefaciliteiten, een broodrooster en een koelkast. Uw kamer is verder voorzien van een tv, een telefoon, elektrische dekens, een strijkijzer met een strijkplank, verwarming en een haardroger. Op loopafstand van het motel vindt u het strand, de promenade en de prachtige wateren van Evans Bay!

Bekijk de website van Bella Vista Wellington
Aldan Lodge Motel, Nieuw-Zeeland
Lodge Aldan Lodge - Picton
Het Aldan Lodge Motel ligt vlak bij de oever van het beroemde fjordenlandschap van Picton, en bij de ferryterminal en het treinstation. Op de begane grond vindt u uw ruime comfortabele studio met een goed uitgeruste keuken, een badkamer, een tv en wifi. De studio beschikt verder over een eigen terras en u kunt de huurauto voor uw deur parkeren. Bekijk de website van

Bekijk de website van Aldan Lodge Motel
Motueka Garden, Nieuw-Zeeland
Hotel Motueka Garden - Motueka
Het Motueka Garden Motel ligt in een tuin van 3 hectare, en beschikt over een verwarmd buitenzwembad, barbecuefaciliteiten en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Het hotel ligt op nog geen 15 minuten rijden van het Abel Tasman National Park. Uw studiokamer is ruim met een aparte badkamer met een douche en een haardroger. Verder beschikt uw studio over gratis wifi, een tv, een telefoon, een volledige keuken met een koelkast en een magnetron, verwarming en een eigen terras met een zitje. Bekijk de website van

Bekijk de website van Motueka Garden Motel
Beachfront Hotel in Hokitika
Hotel Beachfront - Hokitika
Dit hotel ligt op een steenworp afstand van het prachtig strand van de westkust! Daarnaast ligt het Beachfront hotel centraal ten opzichte van Hokitika, met restaurants, winkels en charmante ambachtelijke galerieën met jade, hout en kostbare metalen in de nabijheid. Uw kamer heeft een moderne badkamer met een douche en/of een bad en een haardroger. Uw kamer beschikt verder over een tv, gratis wifi, een koelkast, een telefoon en gratis thee- en koffiefaciliteiten. In het Ocean View restaurant kunt u geweldig vis, schelp- en schaaldieren eten. Dit is de perfecte plaats voor een drankje met uitzicht op zee! Bekijk de website van

Bekijk de website van Beachfront Hotel
Sunset Motel, Nieuw-Zeeland
Hotel Sunset - Fox Glacier
De eigenaren heten u van harte welkom in hun Fox Glacier-accommodatie aan de westkust van Nieuw-Zeeland! Uw studiokamer is ruim met een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden, een badkamer en een keuken. U heeft de beschikking over gratis wifi en een terras met tuinmeubilair. Door de glazen gevel heeft u een onbelemmerd en fantastisch uitzicht op Mount Cook en Mount Tasman! Bekijk de website van

Bekijk de website van Sunset Motel
Hurleys of Queenstown, Nieuw-Zeeland
Hotel Hurley's of Queenstown - Queenstown
Dit moderne hotel ligt op paar minuten lopen van het centrum van Queenstown aan de rand van het kristalheldere Lake Wakatipu omgeven door bergen! Uw comfortabele en ruime studiokamer ligt op de 1e verdieping en is voorzien van een balkon met een zitje, een 2-persoonsbed, een volledig uitgeruste kitchenette, wifi, een tv en een badkamer met een bad. Bekijk de website van

Bekijk de website van Hurley’s of Queenstown
Cardrona, Nieuw-Zeeland
Hotel Cardrona - Wanaka
Opgericht in 1863 is de Cardrona Hotel een van Nieuw-Zeelands oudste en meest iconische hotels. Het hotel is een van slechts twee resterende gebouwen uit het tijdperk van de goudkoorts in Cardrona Valley. De historische hotelgevel vertegenwoordigd de nu verdwenen stad en is een belangrijk onderdeel van de Nieuw-Zeelandse geschiedenis. Uw moderne hotelkamer heeft een badkamer met een douche en een toilet, en is verder voorzien van een tv, wifi, en thee- en koffiefaciliteiten. Een continentaal ontbijtbuffet, geserveerd in de historische dinerzaal, is inbegrepen. Maakt u gebruik van de gezellige gastenlounge, prachtige cottagetuin of van het zwembad? Bekijk de website van

Bekijk de website van Cardrona Hotel
Explorer Motel, Nieuw-Zeeland
Hotel Explorer - Te Anau
Gelegen in een prachtige tuin biedt Explorer Motel & Apartments u een warme en ruime studiokamer met alle faciliteiten, inclusief een kitchenette en een badkamer. Op slechts een paar minuten lopen vindt u het centrum van Te Anau en bent u ook aan de oevers van het meer: het grootste zoetwatermeer van heel Nieuw-Zeeland! Bekijk de website van

Bekijk de website van Explorer Motel & Apartments
The Victoria, Nieuw-Zeeland
Hotel The Victoria - Dunedin
Tijdens uw verblijf in The Victoria Hotel heeft u keuze uit twee restaurants en kunt u een drankje nemen in de lounge bar, waar u gratis gebruik kunt maken van wifi. Uw ruime kamer is comfortabel ingericht met een badkamer, een tv, een wekkerradio, gratis thee- en koffiefaciliteiten en een minibar. Het centrum van Dunedin is op loopafstand, evenals de oudste universiteit van Nieuw-Zeeland! Bekijk de website van

Bekijk de website van Victoria Hotel
Mackenzie, Nieuw-Zeeland
Hotel MacKenzie Country - Twizel
Uw moderne kamer met badkamer is voorzien van wifi, een minibar, elektrische dekens, een tv, een haardroger en gratis thee- en koffiefaciliteiten. Vanaf uw balkon heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. In het restaurant kunt u genieten van de authentieke Nieuw-Zeelandse keuken of ontspannen met een goed glas wijn bij de grote stenen openhaard. Bekijk de website van

Bekijk de website van MacKenzie Country Hotel
Critereon, Nieuw-Zeeland
Hotel Criterion - Akaroa
Uw studiokamer biedt u een spectaculair uitzicht op de Akaroa Harbour! Deze prachtige haven domineert het landschap en is de thuisbasis van een verscheidenheid aan zeezoogdieren zoals de hectordolfijnen, 's werelds kleinste en zeldzaamste dolfijnen, zeehonden en pinguïns. U heeft er een smaakvol ingerichte kamer met een badkamer, een balkon, vloerverwarming en dubbele beglazing. Bekijk de website van

Bekijk de website van Criterion Akaroa Motel
Sudima Christchurch, Nieuw-Zeeland
Hotel Sudima Christchurch Airport - Christchurch
Het Sudima Auckland Airport hotel, geopend in 2011, ligt op minder dan 2 kilometer van de luchthaven. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar en een overdekt verwarmd zwembad. Het hotel biedt u een 24-uurs shuttleservice van en naar de luchthaven en een ruime parkeergelegenheid. Uw kamer met badkamer is voorzien van gratis thee- en koffiefaciliteiten, een telefoon, een tv, een wekkerradio, airconditioning en verwarming, een haardroger en wifi. Bekijk de website van

Bekijk de website van Sudima Hotel Christchurch Airport
Auckland City Hotel, Nieuw-Zeeland
Hotel Auckland City - Auckland
In 1912 werd het oorspronkelijk hotel ‘Auckland City Hotel – Hobson St’ gebouwd. Het moderne hotel van nu heeft nog steeds het karakter en de charme van weleer. Het hotel ligt in het hart van Auckland’s entertainment en zakelijke district, op slechts vijf minuten wandelen van de Sky Tower, Aotea Square, Civic theatre en Queen Street. Uw comfortabele kamer met badkamer is voorzien van een tv, een wekkerradio, een telefoon, een kluis, een haardroger, een strijkijzer met een strijkplank en een bureau.

Bekijk de website van Auckland City Hotel.
Pagoda Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Pagoda - KeriKeri, Bay of Islands
Jade Queen ensuite room is een heerlijk privéhuisje dat ligt verscholen in de prachtige tuinen van de Pagode Lodge. U vindt hier zeldzame bomen, tuinornamenten zoals stoepa's en levensgrote Boeddha's. De lodge werd oorspronkelijk gebouwd door een excentrieke Schot die voor zijn collectie jade een mooi plek wilde creëren. De slaapkamer/woonkamer heeft een subtiele Aziatische inrichting en een groot tweepersoonsbed. Er is een aparte, volledig uitgeruste keuken en een kleine badkamer met een toilet en een douche. Het terras omringt het huis aan drie zijden en geeft een prachtig uitzicht op de rivier, de tuinen en het bos.

Bekijk de website van Pagoda Lodge
Mussel Bed, Nieuw-Zeeland
Bed and Breakfast Mussel Bed - Whitianga
Mussel Bed ligt te midden van inheemse ‘bush’ in een rustige tropische tuin met waterstroompjes. Op slechts vijf minuten wandelen vindt u het witte zandstrand van Cooks Beach! Een perfecte uitvalsbasis om deze schitterende omgeving te verkennen. Uw kamer is uitgerust met een tv, vensterzitplaatsen met een tafel, thee- en koffiefaciliteiten, een broodrooster, een koelkast, een prachtige ensuite badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. U heeft tevens de beschikking over gratis wifi en een overdekte parkeerplaats. Sluit u uw ontspannen dag af bij de openhaard met een goed glas wijn uit een lokale wijngaard?

Bekijk de website van Mussel Bed B&B
Out in the Styx, Nieuw-Zeeland
Guesthoude Out in the Styx - Te Awamutu
Vanuit deze accommodatie wandelt u zo naar het nabijgelegen natuurreservaat Maungatautari en het vogelreservaat. Hier kunt u verder kennis maken met Nieuw-Zeelandse inheemse flora en fauna, waaronder ook de meest zeldzame dieren en planten. Uw comfortabele kamer is voorzien van alle gemakken met uiteraard ook een eigen badkamer. Het is rustig gelegen en door de gastvrije gastheren, die ook nog eens heerlijk voor u koken, zult u zich hier vast thuis voelen!

Bekijk de website van Out in the Styx Guesthouse
Blossom Cottage, Nieuw-Zeeland
Hotel Blossom Cottage - Rotorua
Vanuit deze accommodatie wandelt u zo naar het nabijgelegen natuurreservaat Maungatautari en het vogelreservaat. Hier kunt u verder kennis maken met Nieuw-Zeelandse inheemse flora en fauna, waaronder ook de meest zeldzame dieren en planten. Uw comfortabele kamer is voorzien van alle gemakken met uiteraard ook een eigen badkamer. Het is rustig gelegen en door de gastvrije gastheren, die ook nog eens heerlijk voor u koken, zult u zich hier vast thuis voelen! Bekijk de website van

Bekijk de website van Blossom Cottage
Esk Valley Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Esk Valley - Napier
U verblijft in een van de oudste boerderijen in Esk Valley, net ten noorden van Napier. Op deze wijngaard in Hawkes Bay, aan de mooie oostkust, zult u gastvrij worden ontvangen! Rust en privacy vindt u hier gegarandeerd. Op slechts 15 minuten liggen de restaurantjes van Ahuriri, de oude haven van Napier. De kamers van de lodge zijn vernoemd naar de druivensoorten die in de wijngaard worden geteeld: Sauvignon Blanc, Riesling en Semillon! Uw kamer is ruim met een eigen badkamer en beschikt verder over een koelkast, thee- en koffiefaciliteiten, airconditioning en gratis wifi. Bekijk de website van

Bekijk de website van Esk Valley Lodge
Comfort Hotel, Nieuw-Zeeland
Hotel Comfort - Wellington
Comfort Hotel Wellington ligt in het hart van de levendige Cuba Street: het zoemt er van opwinding! Het moderne hotel heeft karakter en charme en gaat schuil achter een prachtige klassieke gevel. Uw kamer is uitgerust met een moderne badkamer, een tv, gratis wifi en thee- en koffiefaciliteiten. Bekijk de website van

Bekijk de website van Comfort Hotel Wellingon
Picton Beachcomber Inn, Nieuw-Zeeland
Hotel Beachcomber Inn - Picton
Picton Beachcomber Inn ligt direct aan het water met een prachtig uitzicht over de jachthaven! Op loopafstand vindt u de aantrekkelijke kustlijn, met allerlei galeries, winkels, leuke cafés en restaurants. Uw ruime kamer is voorzien van een balkon, dubbele beglazing, een badkamer, een kluisje, elektrische dekens, een wekkerradio, een telefoon, gratis thee- en koffiefaciliteiten, gratis wifi, een minibar, een haardroger en een tv. Trekt u een baantje in het verwarmde buitenzwembad of gaat u hier lekker dineren? Bekijk de website van

Bekijk de website van Picton Beachcomber Inn
Monaco Hotel, Nieuw-Zeeland
Appartement Monaco - Nelson
Het Grand Mercure Nelson ligt prachtig, omgeven door tuinen en met uitzicht op het water van de Waimea Inlet. Het hotel beschikt over een onlangs gerenoveerd restaurant, een spa en een zwembad. Nelson ligt op 10 minuten rijden. Uw hotelkamer heeft een ensuite badkamer, thee- en koffiefaciliteiten, een tv, een telefoon en gratis wifi. Geniet u hier aan het eind van de dag van een goed glas wijn of een lokaal biertje? Bekijk de website van

Bekijk de website van Monaco Apartments
Theatre Royal, Nieuw-Zeeland
Hotel Theatre Royal - Kumara
Gebouwd in 1876, aan het begin van de Kumara ‘goudkoorts’, beschikt dit gerestaureerde hotel over verschillende themakamers die herinneren aan dit kleurrijke verleden. Elke kamer is uniek met een Victoriaanse sfeer en antieke meubels, maar is uiteraard ook van alle moderne gemakken voorzien. Uw kamer heeft de beschikking over een aangrenzende badkamer met een haardroger en gratis toiletartikelen en verder een tv, thee- en koffiefaciliteiten en gratis wifi. Bekijk de website van

Bekijk de website van Theatre Royal Hotel
Rainforest Resort, Nieuw-Zeeland
Hotel Rainforest Retreat - Franz Josef
Rainforest Retreat biedt een spectaculaire uitzicht op de bergen en het regenwoud aan de westkust van Nieuw-Zeeland! Het Retreat ligt in een gebied van 6,5 hectare groot, met tuinen en inheemse bomen, op 50 meter van de warme gletsjerbaden. U vindt er een hot tub, een restaurant en een bar. U verblijft in een knusse blokhut met een 2-persoonsbed, thee- en koffiefaciliteiten, een tv, een balkon of een patio met uitzicht op de tuin en een badkamer met toilet. Bekijk de website van

Bekijk de website van Rainforest Retreat
Cathedral Peaks, Nieuw-Zeeland
Bed and Breakfast Cathedral Peaks - Manapouri
Hier geniet u van uw ontbijt met een spectaculair uitzicht op Lake Manapouri en Hunter Mountains! Uw ruime kamer met badkamer is voorzien van thee- en koffiefaciliteiten, een wekkerradio, een tv, verwarming, elektrische dekens, een koelkast, badjassen, een haardroger en gratis internet. Vanuit uw kamer heeft u ook een adembenemend uitzicht, of gaat u heerlijk buiten zitten? De vriendelijke en behulpzame eigenaren, Janice and Neal, heten u graag van harte welkom. Bekijk de website van

Bekijk de website van Cathedral Peaks B&B
Distinction Dunedin, Nieuw-Zeeland
Hotel Distinction Dunedin - Dunedin
Het Distinction Dunedin Hotel is gevestigd in het voormalige postkantoor uit 1930! Het hotel ligt gunstig in het stadscentrum en beschikt over een restaurant, een bar en een fitnesscentrum. Uw studiokamer met een badkamer met een douche, een haardroger en gratis toiletartikelen, is verder voorzien van airconditioning, een tv, gratis wifi, een magnetron, een minibar, een broodrooster en koffie- en theefaciliteiten. Bekijk de website van

Bekijk de website van Distinction Hotel Dunedin.
Peppers Bluewater, Nieuw-Zeeland
Resort Peppers Bluewater - Lake Tekapo
Aan de oevers van Lake Tekapo en omringd door de spectaculaire bergen van de zuidelijke Alpen, is dit de perfecte uitvalsbasis om de omgeving verder te verkennen! Lake Tekapo biedt u tal van activiteiten zoals kajakken, vissen op forel of paardrijden. Uw comfortabele kamer beschikt over airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een tv, een wekkerradio, een volledig uitgeruste keuken, uitzicht op de bergen en een badkamer met een douche. De meeste kamers hebben een balkon of terras. Bekijk de website van

Bekijk de website van Peppers Bluewater Resort
SiloStay, Nieuw-Zeeland
Hotel SiloStay - Little River - Little River
U gaat overnachten in een silo: een unieke ervaring! De eerste verdieping is uitgerust met een volledig ingerichte kitchenette, een zithoek om te ontspannen, een toilet en een balkon. Via een stalen trap vindt u op de stijlvolle bovenverdieping de slaapkamer en een badkamer. SiloStay is ontworpen en gebouwd met behulp van innovatieve milieuvriendelijke systemen. Zo is er bijvoorbeeld wol gebruikt voor de isolatie. Voor de koeling op warme dagen kunt u gewoon het luik aan de bovenkant van silo openen. Zelfs het afvalwatersysteem is milieuvriendelijk: niets wordt er hier verspild! Alle sfeerverlichting, zowel binnen de afzonderlijke silo’s als daar buiten, is LED. Bekijk de website van

Bekijk de website van Silostay
Sunset Motel, Nieuw-Zeeland
Hotel Ashley - Akaroa
Het Ashley Hotel ligt in het Riccarton, op loopafstand van Hagley Park, winkelcentra, tientallen restaurants en cafés, het treinstation en tal van andere bezienswaardigheden van Christchurch. Uw hotelkamer met aangrenzende badkamer is stijlvol ingericht en onlangs gerenoveerd. Alle kamers zijn voorzien van gratis thee- en koffiefaciliteiten, een tv, een wekkerradio, gratis wifi, een haardroger en gratis toiletartikelen. Bekijk de website van

Bekijk de website van Ashley Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB/B> Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.


Leren van uw ervaring
We zijn zeer gesteld op uw mening. Die kunt u bij ons achterlaten of via een onafhankelijke partij als Reisgraag.nl. Deel uw ervaringen over uw reis of onze organisatie. Kijk op Reisgraag.nl
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Auckland en Christchurch – Amsterdam in de laagste beschikbare boekingsklasse.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Ruimbagage.
Transfers volgens programma: luchthaven – hotel en hotel – autoverhuurbedrijf.
11 dagen autohuur Toyota Corolla of gelijkwaardig op het Noordereiland.
15 dagen autohuur Toyota Corolla of gelijkwaardig op het Zuidereiland.
28 overnachtingen in toeristenklassehotels in een 2-persoonskamer met een bad of douche en toilet.
2x ontbijt in Whitianga.
Route langs Auckland, Bay of Islands, Coromandel, Rotorua, Napier, Wellington, Abel Tasman National Park, Fox Glacier, Queenstown, Te Anau, Milford Sound, Dunedin, Twizel en Akaroa.
Informatiepakket en routekaart.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw verblijf in Nieuw-Zeeland zo lang maken als u zelf wilt! Diverse plekken nodigen uit tot een langer verblijf. U kunt in ieder gewenste plaats een of meerdere nachten bijboeken. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.