050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Feest van het licht

Reisleidster Astrid:
‘Het is zaterdagavond en alle Grieken verzamelen zich buiten de kerk, waar iets voor twaalven alle lichten doven. Om twaalf uur precies komt de priester terug met het Heilige Licht. Dit licht wordt aan elkaar doorgegeven en gedeeld door middel van kaarsen, die men van huis heeft meegebracht. Het licht is teruggekeerd op aarde. Binnen een mum van tijd baadt de hele kerk en het plein ervoor in een zee van kaarslicht.

Het Griekse paasfeest is een indrukwekkend gebeuren en u bent daar getuige van tijdens deze unieke themareis. Drie dagen lang beleeft u samen met de plaatselijke bevolking van het traditionele bergdorpje Metsovo de festiviteiten. U bekijkt op Goede Vrijdag de processie van de epitafios (geborduurde afbeelding van de graflegging van Christus), ziet hoe het licht ontstoken wordt tijdens de nachtelijke Paasmis en ervaart het feest op paaszondag: erg bijzonder!

Daarnaast maakt u een grootse rondreis door het land van de goden en mythes en van prachtige tempels en kerkjes. U bezoekt beroemde juweeltjes als de heiligdommen van Delphi en Olympia, de Meteorakloosters en de Akropolis, maar ontdekt ook minder bekende hoogtepunten, zoals de Byzantijnse kerkjes in Maní, de vestingstad Monemvasia en het prachtig gelegen theater van orakelplaats Dodoni. Naast al dit prachtige cultuurschoon geniet u ook van adembenemende vergezichten op het wondermooie Griekse landschap dat zich in het voorjaar op zijn mooist aan u toont. U reist langs grillige kusten en azuurblauwe zeeën en komt u oog in oog te staan met indrukwekkende bergketens. Reis mee en beleef een onvergetelijk paasfeest in prachtig Griekenland!’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Transavia
middenklassehotels
13x ontbijt en 13x diner
Grieks-orthodox Pasen
lokale gidsen
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
paasfeest in Metsovo
Thessaloniki, Ioannina en Athene
koningsgraven van Vergina
opgravingen Messini, Delphi en Olympia
kloosters van Ossias Loukas en Meteora
onbekend Maní en Monevasia
orakel van Dodoni
Akropolis en -museum in Athene
Reisleidster Astrid
SRC-reisleidster sinds 1996
Het is een magisch moment als de priester op zaterdagnacht het Heilige Licht doorgeeft aan de gelovigen en het plein voor de kerk binnen een mum van tijd in een zee van kaarslicht baadt. Erg bijzonder om mee te maken!
Ontmoet onze beste reisleiders in Griekenland
SRC-reisleidster Claudia
Reisleidster sinds 2001
Reisleider Arjiris
Reisleider sinds 2000
Reisleidster Astrid
Reisleidster sinds 1996
SRC-reisleidster Ineke
Reisleidster sinds 2008

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Athene
Akropolis en -museum in Athene, overnachting in Tolon
Monenvasia en Areopolis
De woeste Binnen-Máni met de grotten van Dirou, Gerolimenas en Vathia
Buiten-Máni, antiek Messini, Methoni en overnachting in Pylos
De opgraving en het museum van Olympia
Via Patras naar Arachova op het Griekse vasteland
Opgraving en museum van Delphi en het klooster van Ossias Loukas
Goede Vrijdag, Zwevende Metorakloosters en Metsovo
Stille Zaterdag, bezoek aan Ioannina, orakel Dodoni en bijwonen Paasmis in Metsovo
Paasfeest in het bergdorp Metsovo
De koningsgraven van Vergina en naar Perea bij Thessaloniki
Kennismaking met Thessaloniki
Terugvlucht Thessaloniki – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Athene

We vliegen naar Griekenland. Na aankomst op de luchthaven van de Griekse hoofdstad worden we naar het hotel in het centrum van Athene gebracht, waar we twee nachten verblijven. (ca. 40 km)

dag 2: Athene vroeger en nu

We maken een korte stadsrondrit, waarbij we onder andere het parlement, de universiteit en het olympische stadion zien. Daarna bezoeken we de Akropolis, die op een hoge rots in het hart van Athene ligt. Het Parthenon is ongetwijfeld de beroemdste tempel die hier nog staat. Aansluitend bezichtigen we het Akropolismuseum, waar we diverse prachtige stukken zien, soms van meer dan 2.500 jaar oud. In de middag rijden we via het Kanaal van Korinthe naar de Peloponnesos. We overnachten in Tolon. (ca. 170 km)

dag 3: Vestingstad Monemvasia

Monemvasia, gesticht in de 6e eeuw, wordt het Gibraltar van Griekenland genoemd. De vestingstad heeft een imposante ligging, op een rotsachtig schiereiland. De strategische ligging maakte van de stad ooit een bloeiende handelsnederzetting. We verkennen de prachtig bewaard gebleven benedenstad en dwalen door de smalle straatjes met traditionele huizen in Venetiaanse stijl. De klim naar de bovenstad is pittig, maar de moeite waard. De mooie Agia Sofia-kerk staat hier op het hoogste punt. Ons hotel voor de komende twee nachten staat in Areopolis, op het schiereiland Maní. (ca. 335 km)

dag 4: De woeste Binnen-Máni

In Griekenland begint de Grote Week, de week voor Pasen. De Grieken treffen in deze week allerlei voorbereidingen, zoals het schoonmaken van huizen en kerken, het versieren van straten en kerkinterieurs, het bakken van paasbroden en het verven van eieren. We verkennen deze dag de kale, rotsachtige Binnen-Máni. We bezoeken de grotten van Dirou en varen langs verschillende druipsteenformaties. Vervolgens reizen we verder zuidwaarts naar het vissersplaatsje Gerolimenas en naar het dorpje Vathia, dat vele woontorens heeft. We zien bij Kaap Tenaro de rotsachtige landtong in zee verdwijnen. Hier zou zich de ingang naar de onderwereld bevinden. Na het diner werpen we een blik in de Griekse keuken en zien hoe de traditionele ‘tyropita’ wordt bereid. (ca. 80 km)

dag 5: De lieflijke Buiten-Máni en antiek Messini

We rijden noordwaarts door de lieflijke Buiten-Máni; een van de mooiste kustroutes van de Peloponnesos. Dit gebied staat bekend om zijn vele baaien en vergezichten. We passeren een lint van aan elkaar geregen dorpjes als Nomitsís, Plátsa en Kardamíli. In de vruchtbare streek Messinía, ook wel de tuin van de Peloponnesos genoemd, vinden we het antieke Messini. De opgraving is relatief onbekend, maar is een van de belangrijkste van Griekenland. Qua grootsheid en schoonheid kan Messini wedijveren met Delphi en Olympia. We zien onder andere de restanten van het stadion, tempels en de indrukwekkende muren, die de stad vanaf de 3e eeuw v.Chr. beschermden. Voor we naar Pylos rijden, waar ons hotel staat, brengen we een bezoek aan Methoni met het prachtige Venetiaanse fort. (ca. 160 km)

dag 6: Het heiligdom van Olympia

We bezoeken het heiligdom van Olympia. In de oudheid werden hier elke vier jaar de Olympische Spelen gehouden ter ere van de oppergod Zeus. Van heinde en verre stroomden toeschouwers naar het heiligdom van Zeus om vijf dagen lang hun plaatselijke helden tijdens de wedstrijden aan te moedigen. De spelen waren zo belangrijk dat oorlogen en schermutselingen werden gestaakt zodat iedereen veilig naar Olympia kon reizen. Nog altijd wordt tussen de restanten van het ooit zo machtige heiligdom met zonnespiegels het Olympische vuur ontstoken. We wandelen over het opgravingsterrein en bekijken onder meer het gymnasium en de Heratempel, en zien in het museum een aantal klassieke beelden. We overnachten in Olympia. (ca. 110 km)

dag 7: Via Patras naar het Griekse vasteland

We verlaten de Peloponnesos en reizen via Patras naar het Griekse vasteland. In Patras stierf apostel Andreas de marteldood en zijn graf werd al snel een pelgrimsoord. Tijdens de Turkse overheersing werd zijn schedel naar Rome gebracht. In 1964 werd de schedel aan de stad Patras terugbezorgd, een gebeurtenis die men aangreep om de fraaie Andreaskerk te bouwen. We bezichtigen de kerk en reizen vervolgens naar Arachova, waar we twee nachten verblijven. (ca. 255 km)

dag 8: Het heiligdom van Delphi en het klooster van Ossias Loukas

Op deze Grote (Witte) Donderdag bezoeken we het schitterend gelegen en betoverende tempelterrein van Delphi. We zien onder andere het indrukwekkende heiligdom van Apollo en in het archeologisch museum bekijken we de sfinx, de archaïsche kourosbeelden van Biton en Kleobis en de bronzen wagenmenner. Ook gaan we naar het mooiste Byzantijnse klooster van Griekenland: het klooster van Ossias Loukas. In dit 11e-eeuwse klooster zijn prachtige muurschilderingen te zien, maar vooral de mozaïeken zijn wonderschoon. (ca. 70 km)

dag 9: Goede Vrijdag, Meteora en grafoptochten in Metsovo

In de laat-Byzantijnse en Turkse periode vormden spelonken in bizar gevormde kiezelrotspartijen rondom Kalambaka een veilig toevluchtsoord voor op de vlucht geslagen monniken. In dit feeërieke landschap werden uiteindelijk 24 orthodoxe kloosters gebouwd op vrijwel onbereikbare plaatsen. Door hun hoge ligging, bovenop de rotsen, lijkt het alsof de kloosters in de lucht zweven. Tegenwoordig zijn de deels nog door monniken en nonnen bewoonde kloosters via trappen te bereiken, zodat we gemakkelijk een aantal kloosters kunnen bezoeken. Na dit indrukwekkende bezoek reizen we naar Metsovo, waar we drie nachten verblijven. Dit dorpje, waar we het gehele paasweekend zijn, ligt hoog in het Pindosgebergte. Aangezien het Goede Vrijdag is, zal het interieur van de Agia Paraskevi-kerk, net als alle andere kerken in Griekenland, versierd zijn met witte bloemen en linten. ’s Avonds vindt hier de processie van de epitafios (geborduurde afbeelding van de graflegging van Christus) plaats. Hopelijk zien we deze avond de vrouwen uit het dorp gekleed gaan in de traditionele klederdracht. (ca. 300 km)

dag 10: Stille Zaterdag, bezoek aan Ioannina, orakel Dodoni en bijwonen Paasmis

Op deze dag verkennen we de kale, rotsachtige streek Binnen-Máni. We bezoeken de grotten van Dirou en varen langs verschillende druipsteenformaties. Vervolgens reizen we verder zuidwaarts naar het vissersplaatsje Gerolimenas en naar het dorpje Vathia, dat vele woontorens heeft. We zien bij Kaap Tenaro de rotsachtige landtong in zee verdwijnen. Hier bevond zich volgens de Griekse mythologie de ingang naar de onderwereld. Na het diner werpen we een blik in de Griekse keuken en zien we hoe het traditionele gerecht tyropita, Griekse kaastaart, wordt bereid. (ca. 80 km)

dag 11: Paasfeest in het bergdorp Metsovo

We brengen paaszondag door in Metsovo. De bevolking bestaat voor een groot deel uit herders, die gedurende langere periodes met hun kuddes rondtrekken in de bergen. Het dorp is beroemd om zijn kazen en kent een lange traditie van weefkunst en ambachtelijk houtsnijwerk. Het is tevens de geboorteplek van de rijke familie Averoff-Tossitsa. Hun woonhuis doet nu dienst als museum van volkskunst. Voor de Grieken is het deze dag groot feest. Zij die veertig dagen hebben gevast, mogen zich weer te goed doen aan vlees. In het dorp zullen we dan ook de lammeren aan het spit zien ronddraaien.

dag 12: De koningsgraven van Vergina

We laten het charmante Metsovo achter ons en rijden naar Vergina, waar we het unieke, schitterend opgezette museum bezoeken. Hier bewonderen we de koningsgraven van Philippus van Macedonië, de vader van Alexander de Grote, en van zijn kleinzoon. De façades van de graftombes zijn werkelijk in prachtige staat bewaard gebleven! U zult versteld staan van de vele tentoongestelde rijkdommen die afkomstig zijn uit een tijdperk waarin macht en afgunst de boventoon voerden. De kroon en de gouden larnax (kleine kist) van Philippus II zijn enkele van de pronkstukken van het museum. Na dit bijzondere bezoek rijden we pera bij Thessaloniki, waar we de laatste twee nachten verblijven. (ca. 260 km)

dag 13: Kennismaking met Thessaloniki

Thessaloniki is de tweede stad van Griekenland en een waar kruispunt van culturen. De stad, die vernoemd is naar de halfzuster van Alexander de Grote, wordt gekenmerkt door een grootse geschiedenis, prachtige monumenten en een ontspannen sfeer. We zien de Byzantijnse stadsmuren, de Witte Toren en bezichtigen de kerk van de heilige Demetrios. In de middag heeft u enkele uren ter vrije besteding. Zoekt u de gezelligheid van het levendige Aristotelesplein op of bezoekt u het archeologisch museum? Een aanrader is een bezoekje aan de markthallen van de stad, waar verse streekproducten worden verkocht. Vergeet niet ‘bougatsa’ te proeven, een lokale lekkernij van knapperig filodeeg met een smakelijke vulling. (ca. 20 km)

dag 14: Thessaloniki – Amsterdam

Onze bijzondere kennismaking met Griekenland zit er helaas op. We worden naar de luchthaven van Thessaloniki gebracht voor de terugvlucht naar Nederland.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
Transavia

Amsterdam - Athene05:50 - 10:05 uur
Thessaloniki - Amsterdam11:10 - 13:15 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Hotel Crystal City
Hotel Crystal City - Athene
Het centrum en van Athene en de Akropolis liggen op circa twee kilometer afstand van dit middenklassehotel. Vanaf het dichtstbijzijnde metrostation, dat zich op ongeveer 200 meter van het hotel bevindt, reist u binnen tien minuten naar het stadscentrum. Het hotel beschikt over een lift, een restaurant en een sfeervol dakterras, waar u onder het genot van een verfrissend drankje kunt genieten van het uitzicht op de Akropolis. De standaardkamers zijn voorzien van een tv, een minibar, een kluisje, airconditioning en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Crystal City
Tolon Holidays Hotel in Griekenland
Hotel Tolon Holidays - Tolo
Dit hotel ligt op slechts 100 meter van het zandstrand van Tolo, Psili Ammos. Het hotel beschikt over een seizoensgebonden zwembad, een sauna en een kleine fitnessruimte. De restaurantbar en het café bieden uitzicht op het zwembad, de tuin en de zee. Er is een lift aanwezig en u kunt gratis gebruikmaken van wifi. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een koelkast en een badkamer met een bad of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Tolon Holidays Hotel
Hotel Kastor Maini
Hotel Kastor Maini - Areopoli
Hotel Kastor Maini ligt aan de rand van Aeropolis. Het hotel is gevestigd in een traditioneel stenen gebouw en beschikt over een zwembad met hydromassage, spafaciliteiten, een bar aan het zwembad, een terras met ligstoelen, een 24-uursreceptie, een lift, een restaurant en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van airconditioning, verwarming, een kluisje, een flatscreen-tv en een badkamer met een bad of een douche, een toilet en een föhn. Alle kamers hebben een balkon.

Bekijk de website van Hotel Kastor Maini
Hotel Karalis
Hotel Karalis - Pylos
Dit kleinschalige hotel ligt in het plaatsje Pylos, op een steenworp afstand van het centrale plein en de zee. Het terras van het hotel kijkt uit over de prachtige baai van Navarino. In het hotel bevindt zich een heerlijk restaurant met een bar en een een 24-uurs receptie. Uw modern ingerichte hotelkamer heeft een tv, gratis wifi, een minibar en een badkamer met een douche, een toilet en gratis toiletartikelen.

Bekijk de website van Hotel Karalis
Amelia Hotel, Griekenland
Hotel Amalia - Olympia
Amalia Hotel ligt aan de ingang van het oude Olympia. Het hotel beschikt over een grote tuin met olijfbomen, een buitenzwembad, een restaurant, een lounge en een bar. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, gratis wifi en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Amalia Hotel
Arahova Inn, Griekenland
Hotel Arahova Inn - Arachova
In het bergdorp Arahova ligt hotel Arahova Inn. Op loopafstand van het hotel bevinden zich verschillende bars, restaurants en winkeltjes. Het hotel beschikt over een loungeruimte, een bar, een lift en gratis wifi. Alle kamers zijn voorzien van een tv en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Arahova Inn Hotel
Hotel Asteri
Hotel Asteri - Metsovo
Het kleinschalige familiehotel Asteri ligt in het pittoreske bergdorp Metsovo en heeft een traditionele bouwstijl en inrichting. Op 250 meter van het hotel bevindt zich het centrale dorpsplein, waar altijd wat te beleven is. Het hotel heeft een gezellig restaurant met terras en een bar. De hotelkamers zijn voorzien vaneen tv, een radio, een minibar, een kledingkast en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Asteri
Golden Star Resort in Perea, Griekenland
Hotel Golden Star - Perea
Vanuit dit comfortabele en prachtig gelegen boetiekhotel heeft u uitzicht op de baai van Thermaikos. Het hotel ligt aan het strand van Perea, ongeveer 25 kilometer van de stad, en beschikt over een privéstrand met zonnebedjes en parasols, een fitnesscentrum, wellnessfaciliteiten, een restaurant en een bar. Er is een lift aanwezig en u kunt gratis gebruikmaken van wifi. De hotelkamers beschikken over airconditioning, een minibar, een tv, gratis wifi en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn. Ook is er een balkon.

Bekijk de website van Golden Star Resort

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

We hebben een onbekend stuk Griekenland leren kennen, waarvan we niet wisten dat dit bestond. Geweldig boeiende reis.
We hebben een onbekend stuk Griekenland leren kennen, waarvan we niet wisten dat dit bestond. Geweldig boeiende reis.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Ik vond deze reis bijzonder mooi. Heb erg genoten van het natuurschoon in de Maní, de bergen, bloemen, planten, maar vooral indrukwekkend was het orthodoxe paasfeest. Deze reis is in alle opzichten aan te raden.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Ik vond deze reis bijzonder mooi. Heb erg genoten van het natuurschoon in de Mani, de bergen, bloemen, planten, maar vooral indrukwekkend was het orthodoxe paasfeest. Deze reis is in alle opzichten aan te raden.
Er is geen betere manier om kennis te maken met het Griekse paasgebeuren, de Griekse mythologie en cultuurhistorie, en het prachtige landschap dan tijdens de reis Pasen in Griekenland.
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien