050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

De goden achterna

Reisleidster Helma:
‘Maak kennis met Griekenland en zijn rijke, unieke geschiedenis! Tijdens deze cultuurvakantie hoort u de verhalen over de prehistorische Myceense beschaving uit de Ilias van Homerus. Natuurlijk vertel ik u ook over de geboorte van de klassieke stadstaten, de Atheense democratie, het Griekse theater, de Olympische Spelen en het orakel van Apollo in Delphi! Alle goden en helden zullen in de vele verhalen de revue passeren.

Bijzonder is ons bezoek aan het antieke Messini. Het is niet de bekendste opgraving van Griekenland, maar wel een van de belangrijkste. En werkelijk prachtig bewaard gebleven! Maar Griekenland biedt meer dan de mythes over helden, goden en wijsgeren. Al wandelend door het verlaten Mistras en tijdens ons bezoek aan het klooster van Ossios Loukas ontdekt u het Byzantijns-orthodoxe Griekenland. Hier bewondert u prachtige iconen en fresco’s.

En al dit moois ligt in een onovertroffen natuurlijk decor en wordt begeleid door de hartverwarmende Griekse gastvrijheid! Deze onvergetelijke reis is een ideale combinatie van cultuur en natuur voor iedereen die in korte tijd “de Griekse mythe” wil ervaren. Gaat u mee op ontdekkingstocht?’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Transavia
middenklassehotels
7x ontbijt en 7x diner
kookdemonstratie
audiosysteem
lokale gidsen
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Akropolis en Akropolismuseum in Athene
heiligdom van Olympia
heiligdom en museum Delphi
burcht van Agamemnon in Mycene
antiek Messini
Byzantijns Mistras
klooster van Ossios Loukas
theater van Epidauros
havenstadje Nauplion
SRC-reisleidster Helma
SRC-reisleidster sinds 1997
Naast de bekende antieke hoogtepunten bezoeken we ook de opgraving van Messini. Het is niet de bekendste opgraving van Griekenland, maar wel een van de belangrijkste. En werkelijk prachtig bewaard gebleven!
Ontmoet onze beste reisleiders in Griekenland
SRC-reisleidster Wendy
Reisleidster sinds 2008
Reisleider Arjiris
Reisleider sinds 2000
SRC-reisleidster Helma
Reisleidster sinds 1997
SRC-reisleidster Marianne
Reisleidster sinds 2000
Reisleidster Georgina
Reisleidster sinds 1997

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Athene
Korte stadsrondrit Athene en bezoek Akropolis en Akropolismuseum
Burcht van Agamemnon in Mycene en theater van Epidauros
Byzantijns Mistras
Bezoek aan antiek Messini en kijkje in de Griekse keuken
Heiligdom van Olympia
Wijze raad in Delphi, Ossios Loukas en naar Athene
Terugvlucht Athene – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Athene

We vliegen naar Griekenland. Na aankomst op de luchthaven van de Griekse hoofdstad worden we naar het hotel in het centrum van Athene gebracht, waar we twee nachten verblijven. (ca. 40 km)

dag 2: Athene vroeger en nu

We maken een korte stadsrondrit, waarbij we onder andere het parlement, de universiteit en het olympische stadion zien. Daarna bezoeken we de Akropolis, die op een hoge rots in het hart van Athene ligt. Het Parthenon is ongetwijfeld de beroemdste tempel die hier nog staat. Aansluitend bezichtigen we het Akropolismuseum, waar we diverse prachtige stukken zien, soms van meer dan 2.500 jaar oud. (ca. 20 km)

dag 3: Mycene en Epidauros

Een mooie tocht voert ons door het groene berglandschap naar Mycene, een van de oudste nederzettingen van Griekenland. Hier staat de burcht van Agamemnon. We bewonderen de koningsgraven en de beroemde Leeuwenpoort. In het pittoreske havenstadje Nauplion maken we een korte stop, waarna we verder gaan naar het heiligdom van Asklepios in Epidauros. In dit heiligdom van de god van de geneeskunst bewonderen we het unieke theater, dat wereldberoemd is om zijn akoestiek. We overnachten in Tolon op de Peloponnesos. (ca. 210 km)

dag 4: Mistras

We rijden naar Mistras. Enkele verlaten Byzantijnse kerken met fraaie fresco’s zijn stille getuigen van de tijd dat Mistras een Byzantijnse hofstad was. In een van de mooie kloosters bewonderen we wonderschone fresco’s. We verblijven in het hart van Sparta. (ca. 150 km)

dag 5: Antiek Messini

In de vruchtbare streek Messenië, ook wel de tuin van de Peloponnesos genoemd, bevindt zich het relatief onbekende antieke Messini. Het is een van de belangrijkste opgravingen van Griekenland en kan qua grootsheid en schoonheid zeker concurreren met Delphi en Olympia. Dwalend over het opgravingsterrein waant u zich terug in de tijd. Na vele jaren van oorlog werden de Spartanen in 369 voor Christus verslagen en werd deze stad gesticht. De restanten van de tempels, het stadion en de indrukwekkend lange muren, die de stad vanaf de 3e eeuw voor Christus beschermden, herinneren aan de tijd dat Messini een van de belangrijkste steden op de Peloponnesos was. Na ons bezoek reizen we door naar Olympia, waar we in ons hotel een kijkje nemen in de Griekse keuken. Met de kok bereiden we tijdens een kookworkshop een typisch Grieks gerecht, waar we nadien uiteraard van genieten. Het recept krijgt u mee! (ca. 180 km)

dag 6: Heiligdom van Olympia

In de oudheid werden in Olympia om de vier jaar spelen gehouden ter ere van de oppergod Zeus. Deze spelen waren zo belangrijk, dat er oorlogen voor werden onderbroken. Hier wordt nog steeds het olympische vuur met zonnespiegels ontstoken. We bekijken onder meer het gymnasium en de Heratempel. Ook zien we in het museum beroemde klassieke beelden. Via een prachtige kustroute reizen we naar Delphi, dat op het Griekse vasteland in de bergen ligt. Hier overnachten we. (ca. 250 km)

dag 7: Wijze raad in Delphi en naar Athene

Delphi is beroemd om het orakel, waar de oude Grieken bij te rade gingen. Een priesteres stamelde onverstaanbare klanken, die door de priesters van de god Apollo in een voorspelling werden omgezet. De uitkomst was dikwijls bepalend voor oorlog of vrede. In het museum van Delphi zien we prachtige vondsten uit het Griekse heiligdom, waaronder de Sfinx van Naxos, de beroemde bronzen Wagenmenner van Delphi en de archaïsche beelden van Kleobis en Biton. Daarna bezichtigen we in het heiligdom onder andere de tempel van Apollo, het theater en het stadion. We overnachten in Athene, maar voor we daar aankomen, bezichtigen we het klooster van Ossios Loukas, een van de mooiste Byzantijnse kloosters van het land. (ca. 210 km)

dag 8: Athene – Amsterdam

We worden naar de luchthaven van Athene gebracht voor de terugvlucht naar Nederland. (ca. 40 km)

NB In Griekenland wordt in 2023 op 16 april Grieks-orthodox Pasen en op 1 mei de Dag van de Arbeid gevierd. Houd er rekening mee dat musea en opgravingen op deze dagen gesloten zijn, waardoor programmaonderdelen in een andere volgorde kunnen worden uitgevoerd of zelfs komen te vervallen.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
Transavia

Amsterdam - Athene16:20 - 20:35 uur
Athene - Amsterdam21:20 - 23:55 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Hotel Crystal City
Hotel Crystal City - Athene
Het centrum en van Athene en de Akropolis liggen op circa twee kilometer afstand van dit middenklassehotel. Vanaf het dichtstbijzijnde metrostation, dat zich op ongeveer 200 meter van het hotel bevindt, reist u binnen tien minuten naar het stadscentrum. Het hotel beschikt over een lift, een restaurant en een sfeervol dakterras, waar u onder het genot van een verfrissend drankje kunt genieten van het uitzicht op de Akropolis. De standaardkamers zijn voorzien van een tv, een minibar, een kluisje, airconditioning en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Crystal City
Hotel Tolo
Hotel Tolo - Tolo
Hotel Tolo ligt direct aan het water en het zandstrand van het kleine kustplaatsje Tolo. Het restaurant van het hotel biedt uitzicht over de Argolische Golf. Na het eten is een wandeling door het geliefde vakantieoord met zijn vele barretjes en tavernes zeker een aanrader! Het hotel beschikt over een lift, twee recepties, een comfortabele lounge en gratis wifi. In de hotelkamer vindt u airconditioning, een tv, een kluisje en een moderne badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Tolo
Hotel Menelaion
Hotel Menelaion - Sparta
Het neoklassieke Menelaion Hotel is gevestigd een gerenoveerd gebouw uit 1935 in het centrum van Sparta. Het archeologisch museum van Sparta ligt op loopafstand van het hotel. Het historische Mystras ligt op 10 minuten rijden. Het Menelaion Hotel beschikt over een zwembad, een restaurant, een loungecafé en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van airconditioning, verwarming, een minibar en een badkamer met een douche of een bad, een toilet en een föhn

Bekijk de website van Hotel Menelaion
Hotel Olympic Village
Hotel Olympic Village - Olympia
Op loopafstand van de beroemde opgraving van Olympia ligt hotel Olympic Village. Het hotel heeft een prachtig aangelegde tuin met citrus- en olijfbomen en een zwembad. Bij mooi weer is het openluchtrestaurant in de tuin geopend. Binnen kunt u gebruikmaken van de lift en gratis wifi. De hotelkamers met een prachtig uitzicht beschikken over een kluisje, een minibar, gratis wifi verbinding en een tv. In de badkamer vind u een toilet, een bad en/of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Olympic Village
Hotel Acropole
Hotel Acropole - Delphi
Hotel Acropole ligt in het charmante plaatsje Delphi, op slechts 100 meter van het centrum. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de spectaculaire kloof van Delphi, bekend om de prachtige zonsopkomsten en –ondergangen. De locatie, de knusse inrichting en de gastvrijheid maken Acropole tot een zeer gewaardeerd hotel. Het hotel beschikt over een lift, een bar en in de lobby kunt u gezellig zitten bij de open haard. De kamers beschikken over een airconditioning, gratis wifi en een tv. De badkamer is voorzien van toilet en een bad en/of een douche en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Acropole

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Nette hotels, vriendelijke en behulpzame mensen. Kwaliteit hotels iets lager dan bij mijn eerdere Andalusie en Portugal rondreis, maar dat is waarschijnlijk 's lands eer.
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8
Dit was de 29e keer dat ik met de SRC een reis heb gemaakt en ook deze keer was het een mooie reis met een goede reisleidster en een heel fijne groep medereizigers en dus zal ik ook weer een reis boeken bij de SRC de volgende keer.
Beoordeling reis: 8
De naam antiek klopt helemaal: ik heb echt schitterende hoogtepunten uit het antieke verleden van Griekenland gezien, zoals de Akropolis in Athene, het ommuurde paleiscomplex in Mycene, het theater in Epidauros en natuurlijk de opgravingen van Olympia en Delphi. Echt heel indrukwekkend!
Nieuwsgierig? Lees mijn volledige reisverslag naar Griekenland!
Een mooie reis gehad, prachtige excursies, een zeer goede reisleidster, heel veel informatie gekregen op verschillende vlakken. Alles was zeer goed geregeld. Zelfs het programma wat uitviel vanwege de 1 mei viering werd goed opgevuld. Een vol programma, dus best een beetje vermoeiend. Een week was precies goed. Prima ligging van de hotels. Goede bus met genoeg ruimte. En heel prettig reisgezelschap.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Allemaal zeer veel interesse in het gebodene. De reisleidster was vriendelijk en behulpzaam.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Schitterende rondreis met veel hoogtepunten. De goed onderlegde reisleider zorgde met zijn uitgebreide informatie dat de reis nog meer ging leven. Zijn verhalen gaven een verrassende inkijk op het Griekse leven en zijn geschiedenis. Een aangenaam reisgezelschap zorgde mede voor een plezierige sfeer. Het weer werkte voor de maand mei goed mee. Twee minpuntjes te melden, op de eerste dag vertrokken we pas om 20.50 uur vanaf Schiphol, dus dat het werd nachtwerk voordat we het bed op konden zoeken en op de laatste dag werd een reisgenoot in Athene beroofd van zijn portemonnee.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Wat een prachtige reis en wat heben wij geboft met reisleider Arjiris, de griekse chauffeur en de groep mensen tijdens deze reis. Als alleengaande (voor het eerst als weduwe op reis) voelde ik mij nooit alleen. Onze groep had een unieke kippenvel-ervaring: in het theater van Asklepios ging een dame uit het gezelschap op de middenstip staan en begon te zingen. Ongelooflijk prachtig en een bewijs van de perfecte geluidsweergave in zo'n antiek theater. Unieke ervaring!
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Geweldige vakantie met goed gezelschap. Een boost van energie en levenslust!
Beoordeling reis: 9
Dit was reeds onze 6e reis met SRC. Steeds goede reisleiders en cultureel interessante reizen.
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8
Fantastisch mooie reis gehad omdat de excursies prachtig waren, de reisleider zeer deskundig en aardig en de bus en de chauffeur uitstekend waren.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Goede reisleidster die veel weet te vertellen. Ook de gidsen waren prima, net als de hotels. Gewoon een geweldige cultuurreis waarbij je in korte tijd veel ziet en geniet. SRC, mijn complimenten.
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 9
Ik ben zeer tevreden: uitstekende reis! Goede verdeling van reizen en bezienswaardigheden enerzijds en rust en individuele tijd anderzijds. Zeer uitgebreide culturele uitleg van reisleidster Claudia. Kortom; een fantastische reis.
Beoordeling reisleider: 10+
Beoordeling reis: 9
Ruim 45 jaar geleden als daar werkend student medicijnen al eens interessante plaatsen in Griekenland bezocht, en bijna al diezelfde plaatsen nu met mijn vrouw. Gezelschap was merendeels 65+, waaronder wij ook. Veel bezoeken in een week tijd gepland, was heftig, maar de moeite meer dan waard. Reisleidster Helma een geweldige bron van informatie en organisatie. We kunnen het iedereen met gelijksoortige interesses aanraden.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Wat een bijzondere reis! Heel veel gezien en gehoord in een korte tijd. Een reis met veel cultuur. Ook door Maaike, die veel vertelde!
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.

Deze reis wordt soms uitgevoerd met een kleiner reisgezelschap van maximaal 20 deelnemers. Indien dit van toepassing is wordt dit in bovenstaand overzicht met het blauwe icoon ‘Kleine groep’ vermeld.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien

Verlengingsmogelijkheden

Deze cultuurvakantie kunt u individueel verlengen op het eiland Aegina of het eiland Andros. Tijdens de verlenging is er geen reisleider aanwezig. Om u een idee te geven van de mogelijkheden ziet u hieronder een of meerdere voorbeelden van hotels waar u kunt verblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Aegina
Iets zuidelijker en op slechts een uur varen van Piraeus, ligt het mooie eiland Aegina, met zijn pijnbomen, intieme strandjes en de beroemde tempel van Aphaia. Aegina heeft een bedrijvige haven met kleurrijke visserstaferelen. Het heuvelachtige landschap toont drie gezichten: de pijnboombossen in het oosten, de roodgekleurde rotspartijen in het zuiden en het droge landschap in het noorden. Verspreid over het eiland liggen kleine boomgaarden met olijfbomen en pistachebomen, de specialiteiten van het eiland.

Andros
Andros is het meest noordelijke eiland van de Cycladen en ligt op ongeveer 2 uur varen van Athene. Naast grillige kustlijnen en spierwitte huisjes ziet u op Andros steile bergketens met beekjes en ravijnen, begroeid met prachtige olijfbomen en fruitbomen. Batsi, een plaats aan de westkust van het eiland, staat bekend om de gezelligheid. In de vele tavernes kunt u 's avonds heerlijk eten en in de haven heerst een fijne sfeer.

Danae
Hotel Danae - Aegina
Het charmante hotel ligt aan de kustweg van Aegina, vlak bij de tempel van Apollo en ongeveer 1 kilometer van het centrum van Aegina-Stad. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 50 meter. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, een restaurant, een zwembad met een zonneterras met ligbedden, een ‘pool bar’, waar snacks, drankjes en cocktails verkrijgbaar zijn en een excursiebalie. In het restaurant kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. De kamers zijn voorzien van een kluisje, airconditioning, een minibar, gratis wifi en een badkamer met een bad of een douche, een toilet en een föhn. Alle kamers beschikken over een balkon met uitzicht op de zee of het zwembad.

Bekijk de website van Hotel Danae
Mare e Vista
Hotel Mare e Vista - Andros
Dit kleinschalige, fraai gelegen hotel biedt een prachtig uitzicht over de baai en de haven van Batsi. Het hotel ligt op 200 meter van het strand en op 600 meter van het centrum van Batsi, dat gezellige bars en restaurants heeft. U kunt het strand en het dorp bereiken via een hellende weg of trappen. Het hotel beschikt over een receptie, een lift, een lounge, een bar en een buitenzwembad. De standaardkamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een balkon en een badkamer met een bad of een douche en een toilet. Deze kamers hebben een ‘loftstijl’. De entree en de slaapkamer zijn door 15 treden van elkaar gescheiden. U kunt ook een superiorkamer boeken. De superiorkamer is gelijkvloers. Deze kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een balkon, een kitchenette en een badkamer met een bad of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Mare e Vista