050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Onze partners

Classicnl

Bij Classicnl geniet u non-stop van de mooiste muziek voor ieder moment van de dag. Sfeer verhogend, maar niet bepalend, rustgevend, toegankelijk en inspirerend. De mooiste symfonieën, weergaloze orkesten en ensembles, de beste solisten, de grootste meesterwerken, u hoort ze allemaal in een toegankelijke variatie van verschillende periodes, stijlen en uitvoeringen. We nemen u de hele dag mee, zorgen dat u opgewekt opstaat, kalm en gefocust aan het werk kan. Het is de ideale muziek voor onderweg of tijdens het eten, u gaat rustgevend de nacht in.

Classicnl
Classicnl
De Classicnl Top 250: Stem en win een muzikale cultuurreis

De Classicnl Top 250: Stem en win een muzikale cultuurreis

Classicnl en SRC Reizen sluiten het jaar feestelijk af met de allermooiste muziek! Help ons de lijst samen te stellen. Tot en met 19 december kunt u op uw favoriete muziek stemmen op classic.nl/top250. Luister van 27 t/m 31 december iedere dag vanaf 10.00 uur naar de Classicnl top 250.

Stem en win:
Maak elke week kans op een muzikale cultuurreis van SRC Reizen ter waarde van € 2.500,-. Stem op uw favoriete muziek en vergeet niet uw persoonlijke favoriet allertijden door te geven, en wie weet wint u een SRC-reischeque!

Non-stop de mooiste muziek

U kunt Classicnl overal beluisteren via onze website of app, dab+ of thuis via de kabel. Naast ons hoofdkanaal hebben we een aantal theamakanalen: kom tot rust met Mind Radio. Luister naar de mooiste muziek uit films en series via Soundtracks of laat u meeslepen door ons themakanaal Opera. Geniet reclamevrij van onze muziek met Classicnl Premium.