050 - 3 123 123
Kosteloos omboeken
Geld retour, géén voucher
Veilig reizen met SRC-coronaprotocol
U bent hier: Home | Onze partners

Classicnl

Bij Classicnl geniet je non-stop van de mooiste muziek voor ieder moment van je dag. Sfeer verhogend, maar niet bepalend, rustgevend, toegankelijk en inspirerend. De mooiste symfonieën, weergaloze orkesten en ensembles, de beste solisten, de grootste meesterwerken, je hoort ze allemaal in een toegankelijke variatie van verschillende periodes, stijlen en uitvoeringen. We nemen je de hele dag mee, zorgen dat je opgewekt opstaat, kalm en gefocust aan het werk kan. Het is de ideale muziek voor onderweg of tijdens het eten, je gaat rustgevend de nacht in.

Classicnl
Classicnl
Vier je zomer met classicnl en maak kans op heerlijke vakanties!

Non-stop de mooiste muziek

Je kunt Classicnl overal beluisteren via onze website of app, dab+ of thuis via de kabel. Naast ons hoofdkanaal hebben we een aantal theamakanalen: kom tot rust met Mind Radio. Luister naar de mooiste muziek uit films en series via Soundtracks of laat je meeslepen door ons themakanaal Opera. Geniet binnenkort reclamevrij van onze muziek met Classicnl Premium.

Vier je zomer met classicnl

Luister vanaf 19 juni naar Classicnl en maak kans op heerlijke vakanties! Laat je meenemen op een muzikale reis in Europa en ga met SRC Reizen op een muzikaal avontuur in Europa, zoals Italië of Boedapest. Kijk op calssic.nl/zomer en maak kans op prachtige prijzen.