050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Onze partners

Classicnl

Bij Classicnl geniet u non-stop van de mooiste muziek voor ieder moment van de dag. Sfeer verhogend, maar niet bepalend, rustgevend, toegankelijk en inspirerend. De mooiste symfonieën, weergaloze orkesten en ensembles, de beste solisten, de grootste meesterwerken, u hoort ze allemaal in een toegankelijke variatie van verschillende periodes, stijlen en uitvoeringen. We nemen u de hele dag mee, zorgen dat u opgewekt opstaat, kalm en gefocust aan het werk kan. Het is de ideale muziek voor onderweg of tijdens het eten, u gaat rustgevend de nacht in.

Classicnl
Classicnl
De Classicnl Top 250: Stem op jouw favoriete muziek en maak elke dag kans op een reischeque van SRC Reizen t.w.v. €449,-

De Classicnl Top 250: Stem en win een reischeque t.w.v. € 449,-

Classicnl en SRC Reizen sluiten traditiegetrouw het jaar feestelijk af met de allermooiste muziek volgens de luisteraars. Voor we zover zijn hebben we natuurlijk uw hulp nodig om de lijst samen te stellen! Tot en met 10 december kunt u op uw favoriete muziek stemmen op classic.nl/top250. Luister van 27 t/m 31 december iedere dag vanaf 10.00 uur naar de Classicnl top 250.

Stem en win:
Stem op uw favoriete muziek en maak elke dag kans op een reischeque van SRC Reizen t.w.v. € 449,-. Stemmen kan t/m 10 december. We verloten de reischeques dagelijks onder álle stemmers

Non-stop de mooiste muziek

U kunt Classicnl overal beluisteren via onze website of app, dab+ of thuis via de kabel. Naast ons hoofdkanaal hebben we een aantal theamakanalen: kom tot rust met Mind Radio. Luister naar de mooiste muziek uit films en series via Soundtracks of laat u meeslepen door ons themakanaal Opera. Geniet reclamevrij van onze muziek met Classicnl Premium.