050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Onze partners
Over Cultuur Enzovoort+
Cultuur Enzovoort is de mediaregisseur voor de culturele sector. Dat doen zij al meer dan 15 jaar. Voorheen alleen als exclusieve Ster & Cultuur partner en dus alleen voor tv, radio en online. Nu als onafhankelijke, ervaren specialist voor de culturele wereld in Nederland. Met keuze uit alle mogelijke media.

Als one-stop-shop helpt Cultuur Enzovoort bij het maken van keuzes en kunnen zij de regie voeren over media-inzet, planning, productie en inkoop. De scherpste prijsafspraken met media-exploitanten hebben ze al gemaakt. Daar zijn ze heel helder over. Zonder verborgen agenda. En zelf hanteren ze ook gereduceerde, culturele tarieven. Zo zorgt Cultuur Enzovoort er met liefde voor dat de Nederlandse kunst en cultuur een betaalbaar podium krijgt in de media.

Cultuur Enzovoort is toegankelijk voor iedere organisatie die een voorstelling, boek, festival, tentoonstelling, art-house film of ander cultureel product of evenement aanbiedt.
SRC Reizen en Cultuur Enzovoort+
SRC Reizen, Sublime en Museum Catharijneconvent zijn in 2022 een samenwerking aangegaan voor de tentoonstelling Gospel in Museum Catharijneconvent in Utrecht. Er is een winactie tot stand gebracht met SRC Reizen waarbij de luisteraar van Sublime een mooie Muziekreis met Leo Blokhuis naar Amerika kon winnen.