050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Onze partners

Cultuur Enzovoort

Wij zijn de media regisseurs voor de culturele sector. Dat doen we al meer dan 15 jaar. Voorheen alleen als exclusieve Ster & Cultuur partner en dus alleen voor tv, radio en online. Nu als onafhankelijke, ervaren specialist voor de culturele wereld in Nederland. Met keuze uit alle mogelijke media.

Cultuur Enzovoort
Cultuur Enzovoort
Wij geven kunst en cultuur een betaalbaar podium in de media.

Als one-stop-shop helpen we bij het maken van keuzes en kunnen we de regie voeren over media-inzet, planning, productie en inkoop. De scherpste prijsafspraken met media-exploitanten hebben we al gemaakt. Daar zijn we heel helder over. Zonder verborgen agenda. En zelf hanteren we ook gereduceerde, culturele tarieven. Zo zorgen we er met liefde voor dat de Nederlandse kunst en cultuur een betaalbaar podium krijgt in de media.

Cultuur Enzovoort is toegankelijk voor iedere organisatie die een voorstelling, boek, festival, tentoonstelling, art-house film of ander cultureel product of evenement aanbiedt.

SRC Reizen en Cultuur Enzovoort

SRC Reizen, Sublime en Museum Catharijneconvent zijn in 2022 een samenwerking aangegaan voor de tentoonstelling Gospel in Museum Catharijneconvent in Utrecht. Er is een winactie tot stand gebracht met SRC Reizen waarbij de luisteraar van Sublime een mooie Muziekreis met Leo Blokhuis naar Amerika kon winnen.