050 - 3 123 123
Kosteloos omboeken
Geld retour, géén voucher
Veilig reizen met SRC-coronaprotocol
U bent hier: Home | Onze partners

Van Gogh Museum

Ondanks dat Vincent van Gogh tijdens zijn leven nauwelijks schilderijen heeft verkocht, is hij uitgegroeid tot een van de beroemdste Nederlandse schilders aller tijden. Van jongste bediende in een kunsthandel tot prediker: Vincent van Gogh was het allemaal. Pas op zijn 27ste besloot hij kunstenaar te worden. Die beslissing zou de kunstgeschiedenis voorgoed veranderen.

Zelfportret van Vincent van Gogh
Van Goghs meesterwerken
Altijd te zien
Bekijk de meesterwerken van Vincent van Gogh in het museum en laat u meevoeren in zijn ontwikkeling als kunstenaar. Stap in Van Goghs wereld en ontdek de ideeën en ambities achter zijn kunst.

Trotse partner van het Van Gogh Museum

SRC Reizen is sinds 1 november 2016 trotse partner van het Van Gogh Museum in Amsterdam! Als reispartner verzorgen wij de exclusieve reizen voor sponsoren en vrienden van het museum naar onder meer Frankrijk en Japan. Daarnaast organiseert SRC voor haar gasten enkele unieke Van Gogh-reizen die u meenemen in het voetspoor van Nederlands bekendste schilder.

Vaste collectie 'Van Goghs meesterwerken'

Het Van Gogh Museum in Amsterdam maakt met de vaste collectie en de tijdelijke tentoonstellingen het leven en het werk van Vincent van Gogh en de kunst van zijn tijd toegankelijk voor bezoekers uit binnen- en buitenland. In de vaste collectie 'Van Goghs meesterwerken' stapt u direct in Van Goghs wereld. U ziet natuurlijk zijn meesterwerken, maar ook tekeningen en brieven. U ontdekt de ideeën en ambities achter zijn kunst. Van Gogh ervoer het leven en de wereld op een intense manier en wilde met zijn kunst de grote thema’s van het bestaan - zoals angst, lijden, liefde en hoop - verbeelden. U volgt de onafgebroken zoektocht van een kunstenaar die zichzelf voortdurend probeerde te verbeteren. Zo krijgt u een nieuwe kijk op een kunstenaar die u misschien al dacht te kennen.

Virtuele tour door het Van Gogh Museum

U kunt het Van Gogh Museum nu ook bekijken vanuit huis! Bekijk het eerste deel van de videotour door het museum hieronder.