050 - 3 123 123
Zorgeloos uw vakantie boeken
Veilig reizen met het SRC-coronaprotocol
Informatie over de drukte op Schiphol
U bent hier: Home | Onze partners

Van Gogh Museum

Ondanks dat Vincent van Gogh tijdens zijn leven nauwelijks schilderijen heeft verkocht, is hij uitgegroeid tot een van de beroemdste Nederlandse schilders aller tijden. Van jongste bediende in een kunsthandel tot prediker: Vincent van Gogh was het allemaal. Pas op zijn 27ste besloot hij kunstenaar te worden. Die beslissing zou de kunstgeschiedenis voorgoed veranderen.

Golden Boy Gustav Klimt
Golden Boy Gustav Klimt
VERWACHT. Te zien van 7 oktober tot en met 8 januari 2023
Ontdek hoe Gustav Klimt zijn unieke stijl ontwikkelde en zijn inspiratie daarvoor haalde uit de West-Europese moderne kunst van zijn tijd.

Trotse partner van het Van Gogh Museum

SRC Reizen is sinds 1 november 2016 trotse partner van het Van Gogh Museum in Amsterdam! Als reispartner verzorgen wij de exclusieve reizen voor sponsoren en vrienden van het museum naar onder meer Frankrijk en Japan. Daarnaast organiseert SRC voor haar gasten enkele unieke Van Gogh-reizen die u meenemen in het voetspoor van Nederlands bekendste schilder.

Tentoonstelling Golden Boy Gustav Klimt

In het najaar van 2022 presenteert het Van Gogh Museum de tentoonstelling Golden Boy Gustav Klimt. Inspired by Van Gogh, Rodin, Matisse... over de kunstenaar Gustav Klimt (1862-1918) en zijn vele inspiratiebronnen. De groots opgezette tentoonstelling toont tientallen iconische topstukken van Klimt: van decoratieve landschapsschilderijen en krachtige figuurtekeningen tot monumentale, kleurrijke vrouwenportretten zoals Emilie Flöge (1902) en spectaculaire schilderijen als Waterslangen II (1904/1906-07). Golden Boy Gustav Klimt. Inspired by Van Gogh, Rodin, Matisse… is een unieke kans om kennis te maken met deze beroemde kunstenaar!

Virtuele tour door het Van Gogh Museum

U kunt het Van Gogh Museum nu ook bekijken vanuit huis! Bekijk het eerste deel van de videotour door het museum hieronder.