050 - 3 123 123
Kosteloos omboeken
Geld retour, géén voucher
Veilig reizen met SRC-coronaprotocol
U bent hier: Home | Onze partners

Van Gogh Museum

Ondanks dat Vincent van Gogh tijdens zijn leven nauwelijks schilderijen heeft verkocht, is hij uitgegroeid tot een van de beroemdste Nederlandse schilders aller tijden. Van jongste bediende in een kunsthandel tot prediker: Vincent van Gogh was het allemaal. Pas op zijn 27ste besloot hij kunstenaar te worden. Die beslissing zou de kunstgeschiedenis voorgoed veranderen.

De aardappeleters: misser of meesterwerk? Van Gogh Museum
De aardappeleters: misser of meesterwerk?
Te zien t/m 13 februari 2022
De aardappeleters van Van Gogh. Veel mensen kennen het schilderij wel. Maar hoe ging Vincent eigenlijk te werk? Wat wilde hij ermee bereiken? En, is hij daarin geslaagd? Kom dit najaar naar de tentoonstelling en vorm uw eigen oordeel over dit wereldberoemde schilderij.

Trotse partner van het Van Gogh Museum

SRC Reizen is sinds 1 november 2016 trotse partner van het Van Gogh Museum in Amsterdam! Als reispartner verzorgen wij de exclusieve reizen voor sponsoren en vrienden van het museum naar onder meer Frankrijk en Japan. Daarnaast organiseert SRC voor haar gasten enkele unieke Van Gogh-reizen die u meenemen in het voetspoor van Nederlands bekendste schilder.

De aardappeleters: misser of meesterwerk?

De aardappeleters van Van Gogh. Veel mensen kennen het schilderij wel. Maar hoe ging Vincent eigenlijk te werk? Wat wilde hij ermee bereiken? En, is hij daarin geslaagd? Kom dit najaar naar de tentoonstelling 'De aardappeleters: misser of meesterwerk?' en vorm uw eigen oordeel over dit wereldberoemde schilderij. De tentoonstelling is een ode aan het bekende werk dat Vincent van Gogh in 1885 maakte toen hij in Brabant woonde. De schilderijen, studies, schetsen en brieven vertellen een verhaal over ambitie, doorzetten en kritiek. Een verhaal voor jong en oud over blijven geloven in jezelf.

Virtuele tour door het Van Gogh Museum

U kunt het Van Gogh Museum nu ook bekijken vanuit huis! Bekijk het eerste deel van de videotour door het museum hieronder.