050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken
U bent hier: Home | Onze partners

De Nieuwe Kerk Amsterdam

De Nieuwe Kerk is altijd al een multifunctioneel gebouw geweest. Ook nu is het een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Er worden grote tentoonstellingen, plechtige bijeenkomsten en culturele manifestaties gehouden. Dit alles in een prachtige ambiance waarin het roemrijke verleden zichtbaar en tastbaar is.

De Nieuwe Kerk Amsterdam
World Press Photo 2020
Te zien t/m 29 november 2020 | dagelijks van 10 tot 18 uur
Kom naar de wereldpremière van World Press Photo 2020, de bekende internationale persfotowedstrijd met alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s!

Reispartner van De Nieuwe Kerk

We zijn trots dat we de officiële reispartner van De Nieuwe Kerk zijn! De prachtige tentoonstellingen geven, net als onze reizen, een brede blik op de wereld. Ze inspireren ons om prachtige themareizen te ontwikkelen, die net zo cultuurrijk zijn als de exposities.

World Press Photo 2020

De wereldpremière van World Press Photo 2020, de grote jaarlijkse internationale persfotowedstrijd, is traditioneel in De Nieuwe Kerk Amsterdam. Alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s kun je zien, inclusief de prachtige World Press Photo of the Year en de World Press Photo Story of the Year (zie onder). En natuurlijk veel indrukwekkende foto’s in de categorieën Nieuws, Portretten, Sport, Natuur en Milieu en de winnende films van de Digital Storytelling Contest. Dit jaar met extra veel persoonlijke ruimte en een uitgebreid pakket corona-aanpassingen voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers. Om een rustige, veilige 1-op-1 ervaring met de winnende foto’s te hebben.