050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Onze partners

De Nieuwe Kerk Amsterdam

De Nieuwe Kerk is altijd al een multifunctioneel gebouw geweest. Ook nu is het een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Er worden grote tentoonstellingen, plechtige bijeenkomsten en culturele manifestaties gehouden. Dit alles in een prachtige ambiance waarin het roemrijke verleden zichtbaar en tastbaar is.

De eeuw van Juliana
De eeuw van Juliana
Te zien tot en met 9 april 2023
Een rijke presentatie met ruim honderd kunstobjecten uit de Koninklijke Verzamelingen.

Reispartner van De Nieuwe Kerk

We zijn trots dat we de officiële reispartner van De Nieuwe Kerk zijn! De prachtige tentoonstellingen geven, net als onze reizen, een brede blik op de wereld. Ze inspireren ons om prachtige themareizen te ontwikkelen, die net zo cultuurrijk zijn als de exposities.

Tentoonstelling De eeuw van Juliana

De Nieuwe Kerk Amsterdam presenteert dit najaar de koninklijke tentoonstelling: De eeuw van Juliana. Aan de vooravond van het 75-jarig jubileum van haar inhuldiging als Koningin der Nederlanden, presenteert De Nieuwe Kerk een tentoonstelling over Juliana en haar bijzondere koningschap. De eeuw van Juliana, een koningin en haar idealen is een meerstemmige biografie over een geliefde koningin. Een veelbewogen eeuw wordt gespiegeld aan haar persoonlijkheid en haar idealen. Het jubileum van de inhuldiging is de aanleiding om anno 2022 terug te blikken. U kunt deze tentoonstelling vanaf 15 oktober tot en met 9 april 2023 bekijken.