050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Onze partners

De Nieuwe Kerk Amsterdam

De Nieuwe Kerk is altijd al een multifunctioneel gebouw geweest. Ook nu is het een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Er worden grote tentoonstellingen, plechtige bijeenkomsten en culturele manifestaties gehouden. Dit alles in een prachtige ambiance waarin het roemrijke verleden zichtbaar en tastbaar is.

Wereldpremière World Press Photo-tentoonstelling 2019
De Nieuwe Kerk Amsterdam
Te zien vanaf 13 april t/m 7 juli 2019
Wereldpremière World Press Photo-tentoonstelling 2019
Alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s zijn te zien!

Reispartner van De Nieuwe Kerk

We zijn trots dat we de officiële reispartner van De Nieuwe Kerk zijn! De prachtige tentoonstellingen geven, net als onze reizen, een brede blik op de wereld. Ze inspireren ons om prachtige themareizen te ontwikkelen, die net zo cultuurrijk zijn als de exposities.

World Press Photo-tentoonstelling 2019

Op zaterdag 13 april gaat in De Nieuwe Kerk Amsterdam World Press Photo 2019 open voor het publiek. Het is de première van de jaarlijkse expositie van de internationale persfotowedstrijd, die gevolgd wordt door de lange wereldtour. Zoals gewoonlijk zijn alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s te zien, de winnende foto van het jaar en, nu voor het eerst, het verhaal van het jaar. Er zal ook werk van twee Nederlandse fotografen getoond worden, Jasper Doest met Flamingo Socks en Pieter ten Hoopen met zijn fotoverhaal De migrantenkaravaan. De in de Digital Storytelling Contest bekroonde videoproducties zijn te zien in nieuw ontworpen bioscoopsettings. Wilt u World Press Photo-tentoonstelling 2019 met korting bewonderen? Download dan de kortingsbon!