U bent hier: Home | Onze partners

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

Groninger Museum

Het Groninger Museum aan de rand van de binnenstad is sinds de opening in 1994 een ‘landmark’ van Groningen. Het Groninger Museum is extravert en veelkleurig en richt zich op een breed publiek. Inmiddels hebben al 5 miljoen bezoekers het museum bezocht en de prachtige tentoonstellingen, uiteenlopend van de kunst van Waterhouse tot de tentoonstelling 'David Bowie is', bewonderd. Met de presentaties, van nationale en internationale betekenis, wil het Groninger Museum het publiek verwonderen en aanzetten tot meningsvorming.

romantiek in het noorden knud baade.jpg
Groninger Museum
Te zien van 9 december t/m 6 mei 2018
De romantiek in het Noorden - van Friedrich tot Turner
Een prachtig overzicht van de romantische landschapsschilderkunst uit Noord-Europa: werkelijk schitterend en imponerend!

De Romantiek in het Noorden – van Friedrich tot Turner

In de imposante expositie ‘De Romantiek in het Noorden – van Friedrich tot Turner’ kunt u het eerste internationale overzicht van landschapsschilderkunst uit de romantiek in Noord-Europa bewonderen. Dramatische landschappen met woeste zeeën, imposante bergen en vulkaanuitbarstingen wisselen elkaar af met stille maannachten en serene velden waar de eenzame passant tot rust komt. Laat u verrassen door de ruim 95 prachtige werken uit Nederland, Duitsland, Scandinavië en Groot-Brittannië!

Met kunstenaars als Turner, Friedrich en Dahl nam de landschapsschilderkunst tijdens de romantiek een hoge vlucht. Deze schilders keken niet alleen meer zorgvuldig om zich heen, ze keerden hun blik ook naar binnen – het innerlijk werd belangrijk. Het is dan ook niet gek dat de landschappen even veranderlijk zijn als de gemoedstoestanden van de mens en daardoor enorm tot de verbeelding spreken. Bezoek deze tentoonstelling met korting. Download de kortingsbon.

Geschiedenis van het museumgebouw

Toenmalig museumdirecteur Frans Haks koos Alessandro Mendini als architect. Hij beschouwde hem als een duizendpoot en overtuigde iedereen van Mendini’s artistieke mogelijkheden en veelzijdigheid. Samen kwamen Haks en Mendini tot een programma van eisen. Het huidige Groninger Museum gebouw werd in 1994 door koningin Beatrix geopend. Tot op de dag van vandaag is het ontwerp aanleiding voor discussie over moderne museumarchitectuur.

Het Groninger Museum bestaat sinds 1874 en heette oorspronkelijk het Provinciaal Kabinet van Oudheden. In 1894 kreeg het Groninger Museum een eigen gebouw aan de Praediniussingel in Groningen. In 1987 schonk de N.V. Nederlandse Gasunie 25 miljoen gulden aan de gemeente Groningen. Daardoor werd het mogelijk om een compleet nieuw gebouw te realiseren.

Tweede alinea tekst stond in voettekst, verplaatst naar dit blok vanwege witruimte

Infoblok verwijderd voor tentoonstelling:
Titel: De Collectie
Bij de tentoonstelling De Collectie bewondert u de vaste collectie van het Groninger Museum. Die collectie kan bijna niet gevarieerder: alles van vuurstenen werktuigen uit de steentijd tot een servies van museumarchitect Alessandro Mendini en een portret van Aletta Jacobs is te zien.

In De Schatkamer staat de grote collectie Gronings zilver centraal, met onder andere een miniatuur van de Martinitoren. In de Meesterwerkenzaal worden schilderijen uit de Gouden Eeuw getoond, zoals een werk van Rubens. Natuurlijk is er aandacht voor Groningse geschiedenis en cultuur. De schilderijen, tekeningen en prenten van de Groninger kunstenaarsvereniging De Ploeg zijn hier een goed voorbeeld van; ze zijn te zien in de middelste zaal. De laatste drie zalen zijn gewijd aan (inter)nationale moderne kunst: respectievelijk het modernisme, het postmodernisme en hedendaagse kunst, en mode en design.

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

Drents Museum

Het Drents Museum toont de bezoeker in prachtige wisselende tentoonstellingen én in de vaste collectie een blik op de wereld en biedt de wereld een blik op Drenthe. Met verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis inspireert het museum jong en oud. In 2011 werd het museum uitgebreid met een nieuwe museumvleugel naar ontwerp van de internationaal gerenommeerde architect Erick van Egeraat. Sinds de heropening staat het Drents Museum bekend als een van de belangrijkste trekpleisters van het noorden van Nederland.

the-american-dream-hopper.jpg
Drents Museum
Te zien t/m 27 mei 2018
The American Dream - Amerikaans Realisme 1945 – 2017
Een unieke expositie met de grootste Amerikaanse kunstenaars van de 20e eeuw!

Reispartner van Drents Museum

SRC werkt sinds 2008 samen met het Drents Museum en organiseert speciaal bij de wisselende tentoonstellingen reizen naar bestemmingen die aansluiten bij de getoonde kunstwerken. Deze Drents Museum-reizen geven u een uniek kijkje achter de schermen van de bijzondere tentoonstellingen. Daarnaast organiseren wij ook alle persreizen en de reizen voor de Vrienden en de Business Club van het museum.

The American Dream – Amerikaans Realisme 1945 – 2017

Om de Amerikaanse droom te beleven, hoef je geen oceaan meer over te steken: het Drents Museum en de Kunsthalle Emden slaan de handen ineen voor de internationale dubbeltentoonstelling The American Dream. In Assen (Nederland) en Emden (Duitsland) is gelijktijdig een spectaculair overzicht te zien van Amerikaans realisme van 1945 tot heden. Topkunstenaars als Edward Hopper, Andy Warhol, Roy Lichtenstein en Chuck Close voeren je mee langs de kunst, cultuur en geschiedenis van het naoorlogse Amerika. De tentoonstelling is een primeur: nooit eerder werd in Europa zo’n uitgebreid overzicht getoond van het Amerikaanse realisme.

‘The American way of life’ in beeld gebracht
Het Drents Museum richt zich in de tentoonstelling op de periode 1945-1965. In de Kunsthalle Emden zijn werken te zien van 1965 tot heden. Beide musea presenteren ook een verbindende selectie van een aantal werken uit de periode die tegelijkertijd in het partnermuseum loopt. Naast een kunsthistorisch overzicht komen ook de Amerikaanse geschiedenis, politiek en sociale bewegingen aan bod. De kunstwerken vormen het vertrekpunt voor een reis langs de Amerikaanse cultuur en geschiedenis. Bezoek deze prachtige tentoonstelling van 19 november tot en met 27 mei 2018 met korting. Download de kortingsbon.

Korting voor vrienden

Vrienden van het Drents Museum ontvangen 5% korting op de reizen van SRC, met een maximumbedrag van € 105,- per persoon. Vraag ernaar bij uw telefonische boeking.

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

Hermitage Amsterdam

De Hermitage Amsterdam is een dependance van de Hermitage in St.Petersburg. Door steeds wisselende tentoonstellingen die thema's uit de Russische geschiedenis of kunststijlen belichten, wordt de prachtige kunst uit dit wereldberoemde Russische museum, op een boeiende wijze gepresenteerd aan publiek.

hollandse_meesters_hermitage-amsterdam.jpg
Hermitage Amsterdam
Te zien t/m 27 mei 2018
Hollandse Meesters uit de Hermitage. Oogappels van de tsaren
Een buitengewone tentoonstelling, die 63 werken van 50 Hollandse meesters voor het eerst in driehonderdvijftig jaar weer even ‘thuis’ brengt.

Reispartner van de Hermitage

SRC Reizen is de officiële reispartner van De Hermitage Amsterdam! De prachtige tentoonstellingen waarin kunst, geschiedenis en Rusland aan bod komen en verweven zijn, sluiten naadloos aan bij ons rijke reisaanbod. Ook inspireren ze ons om prachtige thematische reizen te ontwikkelen, die even verrijkend zijn als de exposities.

Hollandse Meesters uit de Hermitage. Oogappels van de tsaren

Er is lang naar uitgekeken, in oktober is het dan zover: voor het eerst in haar bestaan haalt de Hermitage Amsterdam vele Hollandse Meesters uit de beroemde collectie in St.Petersburg naar Nederland. De Keizersvleugel zal in het teken staan van de belangrijkste verzameling Hollandse schilderkunst buiten Nederland: die van de Hermitage. Maar liefst 63 werken van 50 schilders komen naar Amsterdam. Een buitengewone tentoonstelling, die de schilderijen voor het eerst in 350 jaar weer even ‘thuis’ brengt.

Het wordt een feest van herkenning en ontdekking. Met zes schilderijen van Rembrandt, en met werken van grote namen als Ferdinand Bol, Gerard Dou, Govert Flinck, Frans Hals, Paulus Potter, Jacob van Ruisdael, Jan Steen en vele, vele anderen. De bloeiperiode tussen 1650 en 1670 komt met 37 werken ruim aan bod. Er zijn wereldberoemde schilderijen te zien, zoals Rembrandts Flora (met haar mysterieuze, 'Mona Lisa-achtige’ glimlach) en Jonge vrouw met oorbellen, een van Frans Hals’ vermaarde mannenportretten en De Nieuwmarkt in Amsterdam van Bartholomeus van der Helst. Maar er is ook plaats voor tegenwoordig minder bekende schilders, zoals Willem Drost, Jacob Duck, Pieter Janssens Elinga en Emanuel de Witte. Gezamenlijk maken zij een prachtige collectie, een dwarsdoorsnede van de Gouden Eeuw van de Nederlandse schilderkunst.

Ontdek de liefde voor de Hollandse Meesters van de tsaren en kom van alles te weten over de handel in de kunstwerken. Peter de Grote verwierf zijn eerste Rembrandt al op 25-jarige leeftijd! Hij begon te verzamelen nog vóórdat collectioneurs in andere landen met het virus besmet raakten. In de 18e eeuw legden diverse privéverzamelaars én tsarina Catharina de Grote belangrijke collecties aan. Zij was het die de Hermitage stichtte als museum. Haar opvolgers in de negentiende eeuw breidden de collectie verder uit. Zo bleven zij vooroplopen in de internationale waardering voor Rembrandt en zijn tijdgenoten.

Korting voor vrienden

Vrienden van de Hermitage krijgen met hun vriendenpas 5% korting op de reizen van SRC, met een maximumbedrag van € 105,- per persoon. Vraag ernaar bij uw telefonische boeking.

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

De Nieuwe Kerk Amsterdam

De Nieuwe Kerk is altijd al een multifunctioneel gebouw geweest. Ook nu is het een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Er worden grote tentoonstellingen, plechtige bijeenkomsten en culturele manifestaties gehouden. Dit alles in een prachtige ambiance waarin het roemrijke verleden zichtbaar en tastbaar is.

DNK_We-have-a-dream
De Nieuwe Kerk Amsterdam
Te zien t/m 4 februari 2018
We Have a Dream
Mahatma Gandhi, Martin Luther King en Nelson Mandela. Beleef in deze expositie hun wereld, het onrecht en de hoop, de grote historische momenten en hun persoonlijke weg daarnaartoe.

Reispartner van De Nieuwe Kerk

We zijn trots dat we de officiële reispartner van De Nieuwe Kerk zijn! De prachtige tentoonstellingen geven, net als onze reizen, een brede blik op de wereld. Ze inspireren ons om prachtige themareizen te ontwikkelen, die net zo cultuurrijk zijn als de exposities.

We Have a Dream - Een tentoonstelling over wereldverbeteraars

'We have a Dream' is een tentoonstelling over drie wereldberoemde personen die grote invloed hadden op de geschiedenis van de twintigste eeuw: Mahatma Gandhi, Martin Luther King en Nelson Mandela. Gewone mensen die uitgroeiden tot leiders van grote bewegingen tegen rassendiscriminatie en sociale ongelijkheid. Alle drie werden wereldwijde rolmodellen, maar riepen ook felle kritiek en tegenstand op. Twee van hen werden vermoord om hun opvattingen en activisme.

Het publiek beleeft hun wereld, het onrecht en de hoop, de grote historische momenten en hun persoonlijke weg daarnaartoe. En de bezoeker ervaart van dichtbij hoe persoonlijke idealen de wereld kunnen veranderen. Wat waren de kantelmomenten in hun levens? Hoe maakten zij het verschil en waarom inspireren zij nu nog steeds? En: wie zijn de wereldverbeteraars van nu? Een tentoonstelling met een schat aan beeld en geluid en van ieder één persoonlijk, iconisch voorwerp. Bezoek deze bijzondere tentoonstelling van 16 september tot en met 4 februari 2018 met korting. Download de kortingsbon.

Korting voor vrienden

Vrienden van De Nieuwe Kerk krijgen met hun vriendenpas 5% korting op de reizen van SRC, met een maximumbedrag van € 105,- per persoon. Vraag ernaar bij uw telefonische boeking.

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

Van Gogh Museum

Ondanks dat Vincent van Gogh tijdens zijn leven nauwelijks schilderijen heeft verkocht, is hij uitgegroeid tot een van de beroemdste Nederlandse schilders aller tijden. Van jongste bediende in een kunsthandel tot schoolmeester en van boekverkoper tot prediker: Vincent van Gogh was het allemaal. Pas op zijn 27ste besloot hij kunstenaar te worden. Die beslissing zou de kunstgeschiedenis voorgoed veranderen.

van-goghmuseum_nederlanders-in-parijs.jpg
Van Gogh Museum
Te zien t/m 7 januari 2018
Nederlanders n Parijs 1789-1914. Van Spaendonck, Jongkind, Van Gogh, Van Dongen, Mondriaan
Parijs! Al eeuwen is de lichtstad een bron van inspiratie. Ontdek de Franse hoofdstad door de ogen van 8 Nederlandse kunstenaars!

Trotse partner van het Van Gogh Museum

SRC Reizen is sinds 1 november 2016 trotse partner van het Van Gogh Museum in Amsterdam! Als reispartner verzorgen wij de exclusieve reizen voor sponsoren en vrienden van het museum naar onder meer Frankrijk en Japan. Daarnaast organiseert SRC voor haar gasten enkele unieke Van Gogh-reizen die u meenemen in het voetspoor van Nederlands bekendste schilder.

Collectie

Het Van Gogh Museum in Amsterdam maakt met de vaste collectie en de tijdelijke tentoonstellingen het leven en het werk van Vincent van Gogh en de kunst van zijn tijd toegankelijk voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

Nederlanders in Parijs 1789-1914

Parijs! Al eeuwen is de lichtstad een bron van inspiratie. In de 19de eeuw trok de stad kunstenaars aan uit heel Europa. De tentoonstelling 'Nederlanders in Parijs 1789-1914. Van Spaendonck, Jongkind, Van Gogh, Van Dongen, Mondriaan' laat de Franse hoofdstad zien door de ogen van acht Nederlandse kunstenaars.

Parijs oefende in de 19e eeuw een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op kunstenaars. Nieuwe generaties kunstenaars verlieten hun geboorteland en trokken naar de plek waar het allemaal gebeurde. Ook Nederlandse kunstenaars zoals George Hendrik Breitner, Kees van Dongen, Piet Mondriaan, en natuurlijk Vincent van Gogh, trokken naar de Franse hoofdstad. Hier raakten zij geïnspireerd door het werk van tijdgenoten zoals Pablo Picasso en Claude Monet. Omgekeerd drukten de Nederlandse kunstenaars ook hun stempel op de Franse kunst. De tentoonstelling 'Nederlanders in Parijs 1789-1914' belicht deze artistieke uitwisseling voor het eerst.

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

Stichting SWAMA

SRC Reizen neemt u graag mee naar al het moois dat deze aarde te bieden heeft. Dit doen we door mooie, en betaalbare culturele reizen te organiseren, waarvan u thuiskomt met warme herinneringen. We willen graag iets terugdoen en bijdragen aan een betere wereld, zodat nog vele generaties ervan kunnen genieten. Daarnaast willen we iets betekenen voor de mensen die het minder goed getroffen hebben dan wij.

Daarom heeft SRC Reizen de stichting SWAMA opgericht, een afkorting die staat voor Samen Werken Aan een Mooiere Aarde. Deze stichting ondersteunt elk jaar een goed doel. Als u een reis bij SRC boekt, draagt ook u bij aan het goede doel, zonder dat het u iets kost! SRC geeft namelijk voor elke reiziger die met ons op vakantie gaat, een bijdrage aan Stichting Swama.

stichting_swama.jpg
Stichting SWAMA
Als u een reis bij SRC boekt, draagt ook u bij aan het goede doel, zonder dat het u iets kost!

Hillcrest Aids Centre

Stichting Swama steunt sinds 2014 elk jaar de stichting Zulu Aid. Dit is een betrouwbare Nederlandse organisatie die zich exclusief inzet voor het Hillcrest Aids Centre in KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. Dit doet de stichting Zulu Aid onder andere door fondswerving en verkoop van sieraden. Op zuluaid.nl vindt u meer informatie over deze organisatie.

De stichting Hillcrest Aids Centre is in bijna 25 jaar uitgegroeid tot een succesvol programma in de strijd tegen hiv, aids en armoede. Het centrum geeft, zoals ze het zelf zeggen, onvoorwaardelijke liefde en hoop aan iedereen die hiv of aids heeft, of besmette familieleden hebben (gehad). Het centrum doet dit door praktische en duurzame zorg te bieden in de regio KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. Deze zorg geven ze aan verschillende gemeenschappen in het gebied ‘the Valley of 1.000 Hills’, een van de epicentra van de hiv-pandemie. In sommige gemeenschappen is 40 tot 60 procent van de bevolking geïnfecteerd. Alle projecten van het Hillcrest Aids Centre zijn voortgekomen uit de behoeften van de gemeenschap. Samen met de bevolking wordt gekeken hoe aan deze behoeften kan worden voldaan. Daaruit is een programma voortgekomen dat zich richt op zorg, voorlichting, genereren van inkomen en het betrekken van de gemeenschap.

Tijdens de SRC groepsreizen naar Zuid-Afrika wordt er een bezoek gebracht aan het Hillcrest Aids Centre. Hier horen de gasten meer over deze organisatie en hoe de verschillende lokale projecten worden ondersteund. Ze genieten ook van een heerlijke lunch, verzorgd door enkele ‘grannies’. Deze oma’s uit de lokale gemeenschap worden door de stichting geholpen met de opbouw van een zelfvoorzienend bestaan. Zo kunnen onze reizigers ter plekke zien, hoe het geld van stichting Swama besteed wordt.

U kunt ook helpen!

Wilt u nog iets extra’s doen voor ons goede doel? Stort dan uw bijdrage op het rekeningnummer van de stichting SWAMA te Groningen: NL41 TRIO 0197 7939 40. Elke euro die de stichting ontvangt, gaat rechtstreeks naar het goede doel. Zo werken we samen aan een mooiere aarde!

Kent u een kleinschalige project dat onze en uw steun waard is? Uw tips zijn van harte welkom! U kunt uw suggesties mailen naar info@swama.nl.

Stichting SWAMA

De stichting SWAMA voldoet aan de wettelijke regels voor een ANBI-stichting. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Het bestuur van de stichting SWAMA bestaat uit:
• Sietske van der Maat: hoofd van de afdeling SRC-Reizen op Maat – voorzitter
• Jan Rosier: fiscaal jurist – penningmeester
• Jan Jaap Lambeck: partner van notariskantoor Lambeck Harms te Groningen – bestuurslid
• Wibo Anema: bestuurslid

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

Classic FM

Classic FM is hét populaire klassieke radiostation van Nederland met non-stop de beste en mooiste klassieke muziek. Van Bach tot Einaudi en van Arthur en Lucas Jussen tot Remy van Kesteren. In de programmering staat elke dag een ander thema centraal, variërend van Movies Monday tot Feel Good Friday en Smooth Sunday Morning.

classic_fm.jpg
Classic FM
We brengen klassiek voor iedereen.

‘We brengen klassiek voor iedereen’, zegt Daniëlle Meijer, senior marketeer van Classic FM. ‘We kiezen uitsluitend voor de beste en bekendste uitvoeringen van de grootste klassiekers. Ook bieden we afwisseling in de klassieke muziek genres, zoals film- en wereldmuziek. Zo spreken we een brede groep luisteraars aan.’

Classic FM volgt de Vier Jaargetijden van Vivaldi. Ieder jaargetijde wordt gevierd met een eigen muzieklijst, een eigen CD, actieweken en een exclusief concert. In het kader van het zomerseizoen organiseert Classic FM in samenwerking met SRC Reizen een speciale muziekreis naar het Puccinifestival in Toscane.

Tijdens deze unieke 5-daagse Classic FM-muziekreis woont u ’s avonds twee van zijn beroemdste opera’s bij: Tosca en Turandot! Maar ook overdag ontdekt u Puccini: u bezoekt het intieme centrum van Lucca met zijn geboortehuis, en Puccini’s zomervilla in Torre del Lago. SRC Reizen en Classic FM nodigen u van harte uit om deze zomer in Italië te genieten van de mooiste opera’s van Giacomo Puccini!

Wat u niet wist over Classic FM…
…De zender heeft een zeer loyaal, welstandig en hoogopgeleid luisterpubliek.
…Het station is toegankelijker dan u verwacht. U hoort er niet alleen concertzaalmuziek, maar ook muziek uit speelfilms en tv-series.
…Het kernteam van Classic FM bestaat uitsluitend uit vrouwen. Vijf in totaal.
…De gemiddelde leeftijd van dit team is 37 jaar.

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

KLM

De prettige samenwerking tussen SRC Reizen en onze nationale luchtvaartmaatschappij KLM gaat vele jaren terug in de tijd. Op veel van onze reizen, zowel binnen als buiten Europa, vliegt u met KLM.

klm_de_wereld.jpg
KLM
U ziet: KLM is de beste garantie voor een ontspannen begin van uw vakantie.

U ervaart als reiziger veel voordelen van het vliegen met KLM: de aantrekkelijke vluchttijden, het eenvoudige selfservice inchecksysteem, de korte inchecktijden, de ruime en comfortabele zitplaatsen, de smakelijke maaltijden en, niet te vergeten, het vriendelijke cabinepersoneel. U ziet: KLM is de beste garantie voor een ontspannen begin van uw vakantie.

Bij de uitgebreide reisbeschrijvingen op deze website vindt u op het tabblad "vervoer & verblijf" het logo van KLM. Hieraan herkent u dat de vluchten van de reis worden uitgevoerd met KLM. Meer informatie over uw vliegreis met KLM vindt u hier.

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

De Zwerver

De Zwerver heeft een zeer compleet aanbod reisgidsen en landkaarten van elk land ter wereld! Van een Lonely Planet over Nieuw-Zeeland, een gids met prachtige wandelroutes door de Provence tot de meest indrukwekkende reisverhalen. Kortom, een walhalla voor iedereen die zich perfect wil voorbereiden op zijn reis!

Reisboekhandel de Zwerver
Reisboekhandel De Zwerver
Een walhalla voor reizigers!

Bestel uw reisboeken online bij de Zwerver

Dankzij onze samenwerking met de Groningse reisboekwinkel De Zwerver heeft u de mogelijkheid om op onze website (op de landinformatiepagina's) online uw reisboeken en kaarten aan te schaffen. De betaling, de afhandeling en de verzending van uw aankoop wordt verzorgd door De Zwerver. Voor vragen hierover en de voorwaarden verwijzen wij naar de Zwerver.

Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Wat we wel weten is dat we samen deze dag dichterbij kunnen brengen. Wanneer u deelneemt aan de KWF Seizoenloterij komen we weer een stap dichterbij. Dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen, betere behandelingen. Dichter bij die ene dag, de dag dat we kanker verslaan.

kwf_loterij.jpg
KWF Kankerbestrijding
De KWF Seizoenloterij is de leukste manier om bij te dragen aan een serieuze zaak

Meedoen is Méérdoen - Uw deelname aan de KWF Seizoensloterij helpt!

De KWF Seizoenloterij is de leukste manier om bij te dragen aan een serieuze zaak. Als u met de KWF Seizoensloterij meespeelt, maakt u kans op mooie prijzen én draagt u bij aan kankerbestrijding. Met de volledige opbrengst van deze loterij financiert KWF Kankerbestrijding wetenschappelijk onderzoek en geven ze voorlichting. Alle prijzen van de loterij worden gedoneerd door sponsoren.

SRC steunt KWF, u ook?
Met de zomerloterij maakt u kans op een prachtige hoofdprijs: een 8-daagse SRC-cultuurvakantie voor 2 personen naar Sicilië. Meer informatie vindt u op de website van de KWF Seizoensloterij.