050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Kleurrijk natuurparadijs

Reisleidster Caroline:
‘Een bestemming die op ieders bucketlist zou moeten staan, dat is Madagaskar! Het land is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. De vele planten- en diersoorten hebben zich hier eeuwenlang in alle rust kunnen ontwikkelen, waardoor een uniek ecosysteem is ontstaan. Vertederende lemuren (halfapen) in alle soorten en maten, ringstaartmaki’s, zeldzame vogels, kleurrijke bladstaartgekko’s en kameleons: u spot ze alleen, maar dan ook echt alleen op Madagaskar. Bijna 90% van de flora en fauna op Madagaskar is uniek! En dat maakt dit Afrikaanse eiland een buitengewone vakantiebestemming.

Het landschap waar we doorheen reizen verandert per dag: van de vochtige groene regenwouden tot het droge zuiden met diepe kloven en imposante baobabbomen. Met plaatselijke gidsen verkennen we de prachtige nationale parken op zoek naar de bijzondere dieren. In Andasibe hopen we de schelle kreet van de Indri Indri-lemuur te horen en natuurlijk zal de gids zijn best doen om deze indrukwekkende lemuur voor ons te spotten. In de jungle van Ranomafana wandelen we door de weelderige tropische begroeiing op zoek naar de gouden bamboe-lemuur en in de schitterende geel-, rood- en bruingekleurde bergen van het Isalomassief vertelt de gids ons over de lokale flora en fauna en over de tradities van de Bara-bevolking. Elke dag van deze reis is anders, maar even betoverend!

Wie uit Madagaskar terugkeert, neemt herinneringen mee aan al dit overweldigende natuurschoon. Maar het zal mij niet verbazen dat juist de prachtige bevolking met haar bijzondere tradities, ceremonies en geloven u het meest zal bijblijven. In de dorpjes en op lokale markten wordt u hartelijk verwelkomd door de Malagassiërs, die door de mix van Afrikanen, Aziaten en Arabieren het ‘rode eiland’ een heel eigen sfeer geven. Reizen over de soms moeilijk begaanbare wegen in Madagaskar is vaak een uitdaging. Het vergt flexibiliteit en geduld, maar is bovenal een avontuur om nooit te vergeten! Mag ik u in Madagaskar verwelkomen?’

Pluspunten
vluchten met KLM/Air France
binnenlandse vlucht
ruimbagage
goede toeristenklassehotels
14x ontbijt, 1x lunch en 14x diner
barbecuelunch in Isalo N.P.
inclusief entreegelden
lokale gidsen
de beste SRC-reisleider
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
Bezienswaardigheden
Andasibe National Park
Ranomafana National Park
Isalo National Park
Anja Community Reserve
privéreservaat VOIMMA
baobabwoud van Ifaty
Antsirabe
Caroline in Madagaskar
SRC-reisleidster sinds 2011
Ik weet zeker dat juist de prachtige bevolking, met haar bijzondere tradities, ceremonies en geloven u het meest zal bijblijven.
Ontmoet onze beste reisleiders in Madagaskar
SRC-reisleidster Claudia
Reisleidster sinds 2001
Caroline in Madagaskar
Reisleidster sinds 2011

De reis in het kort

Amsterdam – Parijs – Antananarivo en naar het hotel
Stadsrondrit Antananarivo en bezoek Koninklijk Paleis van Ambohimanga
Naar het tropische regenwoud van Andasibe; bezoek aan VOIMMA en avontuurlijke wandeling in het donker
Verkenning van nationaal park Andasibe, bezoek aan het lemureneiland en het krokodillenreservaat
Prachtige rit via de Route Nationale naar Antsirabe
Verkenning van Antsirabe en haar omgeving
Adembenemende vergezichten, kleurrijke markt en naar Ranomafana
Bezoek Ranomafana National Park en verkenning van het gelijknamige dorpje
Bezoek aan de ringstaartlemuren van het Anja Community Reserve en verblijf te midden van het massief van Isalo
Vrije dag en zonsondergang La Fenêtre
Prachtige wandeling naar een oase door de bergen van Isalo
Naar strandparadijs Ifaty en het ongerepte Zombitse Vohibasia National Park
Het baobabwoud en prauwtocht op de lagune van Ranobe
Ontspannen dagje Ifaty met boottocht met mogelijkheid tot snorkelen bij Massif des Roses
Binnenlandse vlucht naar Antananarivo en terugvlucht Antananarivo – Amsterdam
Aankomst Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Antananarivo

We vliegen met een overstap in Parijs naar Madagaskar. Na aankomst op de luchthaven van de hoofdstad Antananarivo, ook wel ‘Tana’ genoemd, worden we naar ons hotel in of aan de rand van de stad gebracht. We verblijven hier twee nachten. (ca. 20 km)

dag 2: ‘Tana’ en het Koninklijk Paleis

We maken een stadsrondrit door de hoofdstad en bezoeken het Koninklijk Paleis van Ambohimanga, een heilige plaats voor de Merina-bevolking. Nog altijd worden hier zebu’s, eenden of kippen geslacht als offer aan de koning Andrianampoinimerina. We krijgen hier een goede kijk in de eeuwenoude tradities van de lokale bevolking van de hoogplateaus. (ca. 20 km)

dag 3: VOIMMA en avontuurlijke wandeling in het donker

We rijden naar het tropische regenwoud van Andasibe, een van de populairste en mooiste natuurreservaten van het land. Hier verblijven we twee nachten in een prachtige lodge in het regenwoud. Tijdens de rit zien we schitterende landschappen met mooie watervalletjes en spectaculaire valleien. Na aankomst verkennen we het aangrenzende privéreservaat VOIMMA, dat enkele jaren geleden werd opgericht door lokale gidsen uit de regio en dat minder druk bezocht is dan zijn buur. We moeten hier meer moeite doen om de dieren te vinden, maar wanneer de gids ze gespot heeft, is de kans groter dat we in alle rust kunnen genieten van de fauna van dit reservaat. Zodra de avond valt, komen de nachtdieren in beweging. Tijdens een wandeling krijgen we de kans deze fascinerende wereld te ontdekken. Dankzij de vreemde natuurgeluiden van de nachtdieren is deze wandeling een geweldige ervaring voor iedere natuurliefhebber! (ca. 160 km)

dag 4: Uniek Andasibe

Het nationaal park Andasibe heeft een unieke flora en fauna en herbergt veel vogel- en amfibieënsoorten. We gaan op zoek naar de meest bijzondere bewoner van dit park, de indri-indri. De befaamde schelle roep van deze grote lemuur zult u niet snel vergeten! Ook betreden we na een korte kano-overtocht een eiland, waar verschillende lemurensoorten leven. De diertjes zijn gewend aan de aanwezigheid van mensen, dus u kunt eenvoudig foto’s nemen van de vriendelijke halfaapjes. Nabij het fameuze lemureneiland ligt het krokodillenreservaat. Dit reservaat met een prachtige locatie, oorspronkelijk bedoeld als krokodillenkwekerij, is tegenwoordig een dierentuin waar bijzondere diersoorten te bewonderen zijn. Naast enorme nijlkrokodillen, die in de rivier leven, kunnen we endemische vogels, zeldzame schildpadden, boa's en vooral de endemische fossa observeren. De fossa is na de mens de grootste vijand van de lemuren en wordt wel de kleine poema van Madagaskar genoemd. Dit uitzonderlijk nachtdier is in het wild heel moeilijk te spotten. (ca. 20 km)

dag 5: Couleur locale

Tijdens een prachtige rit over de Route Nationale zien we indrukwekkende graftombes van de Merina-stam. Jaarlijks vinden hier bijzondere rituelen ter herinnering aan de overledenen plaats. We bezoeken tevens een kleurrijke markt en een ambachtelijk aluminiumfabriekje. We dineren op deze avond in een gezellig restaurantje in Antsirabe, waar we twee nachten verblijven. (ca. 300 km)

dag 6: Antsirabe en haar omgeving

Over de rode zandwegen verkennen we het platteland van de hoogplateaus van Madagaskar. We rijden naar de mooie kratermeren van Andraikiba en Tritriva en bezoeken onderweg een kleurrijk Merina-dorpje. We zien enkele prachtige familiegraven en hebben tijd om rustig rond te wandelen. ’s Middags maken we kennis met het mooie koloniale Antsirabe, waar roestrode huisjes contrasteren met de groene tinten van de rijstterrassen. (ca. 40 km)

dag 7: Rijstvelden en houtsnijwerk

Tijdens onze rit tussen heuvels en bergen genieten we van adembenemende vergezichten. De indrukwekkende terrassen getuigen van de uitstekende landbouwvaardigheden van de Betsileo-bevolking. Tijdens onze stops maken we zeker kennis met de enthousiaste Betsileo-kinderen, die ons verwelkomen met een brede glimlach. In Ambositra bezoeken we de kleurrijkste markt van het land. Een intens, fotogeniek bezoek, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. We verblijven twee nachten in de mooiste lodge in de vallei van het Tanaladorpje Ranomafana. (ca. 260 km)

dag 8: Ranomafana National Park

Ranomafana National Park heeft een onbeschrijflijk rijk dieren- en plantenleven. Talloze endemische lemuursoorten, vogelsoorten, amfibieën en reptielen bevolken het park dat wordt gekenmerkt door de weelderige tropische begroeiing. Een echt junglegevoel is hier gegarandeerd! Vandaag maken we een prachtige wandeling van ongeveer 3 uur door dit natuurpark, dat zonder twijfel een van de meest heuvelachtige parken langs de Route Nationale 7 is. Tijdens het eerste deel van deze wandeling dalen we 50 meter via een goed aangelegd pad tot aan de oever van de Namoronarivier. Na het oversteken van de brug volgt een steile klim door het dichtbegroeide regenwoud. De meeste wandelpaden zijn goed aangelegd, maar kunnen door de frequente regen en de hoge luchtvochtigheid glad worden. Wandelschoenen met een goed profiel zijn aan te raden! Om de lemuren en andere dieren te bewonderen, zullen we de wandelpaden regelmatig verlaten, waarbij steile hellingen over soms gladde paden beklommen worden. Na deze bijzondere wandeling brengen we een bezoek aan het dorpje Ranomafana, dat in een prachtige groene vallei ligt. (ca. 30 km)

NB De temperatuur in Ranomafana National Park is nooit heel hoog, maar de hoge vochtigheidsgraad maakt elke fysieke inspanning zwaarder. Deze wandeling is dus enkel geschikt voor mensen met een goede fysieke conditie. Reizigers die deze wandeling niet willen of kunnen maken, kunnen een bezoek brengen aan het pittoreske Tanaladorpje in de nabijgelegen vallei.

dag 9: Ringstaartlemuren en naar Isalo

We vertrekken richting Ranohira en maken onderweg een korte stop in Ambalavao, waar we het Anja Community Reserve bezoeken. Dit ecologische project is een groot succes en zorgde ervoor dat de populatie ringstaartlemuren in deze streek in minder dan 20 jaar verdriedubbelde. We zien er talrijke van deze pluizige beestjes, die we op korte afstand kunnen observeren en fotograferen. We vervolgen onze rit en passeren de poort van het zuiden, waar het klimaat steeds warmer en de vegetatie steeds droger wordt. Aan het einde van de dag komen we aan bij het massief van Isalo. We verblijven drie nachten in een schitterende en prachtig gelegen accommodatie te midden van het Isalomassief. (ca. 360 km)

NB In 2024 is er een overnachting in Ambalavao ingevoegd in het programma. We reizen een dag later naar het prachtige Isalomassief en verblijven er twee nachten. De laatste overnachting in Ifaty komt te vervallen. Onderaan deze pagina vindt u ter verduidelijking het verkorte programma voor de reizen in 2024.

dag 10: Vrije dag en zonsondergang La Fenêtre

De dag is ter vrije besteding. Onze accommodatie ligt in een schitterende omgeving, waar het heerlijk bijkomen is van de eerdere intense reisdagen. Maak een wandeling of neem een duik in het zwembad! In de namiddag vertrekken we naar la Fenêtre, een bijzondere rotsformatie. Hier genieten we onder het genot van een aperitiefje van een mooie zonsondergang. Een mooie afsluiter van deze ontspannen dag!

dag 11: Actief in de bergen van Isalo

We maken een prachtige wandeling van ongeveer 2,5 uur door de schitterende geel-, rood- en bruingekleurde bergen van het massief van Isalo. Onderweg krijgen we van een lokale gids uitleg over de flora en fauna en over de tradities van de Bara-bevolking. Ons doel is een oogverblindende oase, waar we na een stevige wandeling kunnen genieten van het koele water van het natuurlijke zwembad. Tijdens een heerlijke barbecue-lunch genieten we na en komen we bij van de inspanningen. Hierna wandelen we in ongeveer 1,5 uur terug naar de touringcar. Het is af en toe klimmen en dalen, maar een groot deel van de wandeling gaat over vlak terrein. Houdt u er wel rekening mee dat er weinig schaduw is onderweg, dus zonnebescherming is geen overbodige luxe! (ca. 40 km)

NB In mei 2023 bleek dat de weg van de parkeerplaats naar de start van de wandelroute door hevige regenval lastig begaanbaar was. Hierdoor duurde de wandeling zowel heen als terug een half uur langer. Het is mogelijk dat dit tijdens toekomstige reizen weer het geval is.

dag 12: Naar Ifaty en Zombitse Vohibasia NP

Op weg naar de zuidwestkust zien we langs de weg bijzondere tombes van de Mahafaly-stam. De houtsnijwerken en beschilderingen vertellen veel over de rijkdom en status van de overledenen. Onderweg naar het strandoord Ifaty, waar we drie nachten op een paradijselijke locatie verblijven, bezoeken we het ongerepte Zombitse Vohibasia National Park. Het landschap bestaat uit glooiende heuvels en ravijnen van zandsteen, bossen en uitgestrekte savannes. Onder andere 85 vogelsoorten en acht lemurensoorten komen hier voor, maar ook een van de langste kameleonsoorten. (ca. 290 km)

dag 13: Baobabwoud en de lagune van Ranobe

We bezoeken de botanische en ornithologische tuin Reniala, beter bekend als het baobabwoud. We zien er honderden baobabs, maar ook endemische medicinale planten, die de lokale Vezo-bevolking nog steeds gebruikt. Ook maken we een prauwtocht over de idyllische lagune van Ranobe. (ca. 20 km)

dag 14: Ontspannen dag Ifaty met boottocht

We genieten nog een laatste dag in onze comfortabele accommodatie in het paradijsje Ifaty. Gaat u kijken op het strand naar de vissers die de dagvangst binnenhalen? We maken een boottocht langs onder andere het Massif des Roses, waar er gelegenheid tot snorkelen is. (ca. 10 km)

dag 15: Tuléar – Antananarivo – Amsterdam

In het begin van de avond vliegen we vanuit Tuléar terug naar Antananarivo, vanwaar we vlak voor middernacht naar Amsterdam vliegen. (ca. 90 km)

dag 16: Aankomst Amsterdam

We komen aan op de luchthaven Schiphol.

Programma 2024
Voor de reizen met vertrek in 2024 is het programma licht gewijzigd. Er is een nacht in Ambalavao ingevoegd en een nacht minder in Ifaty. Hieronder vindt u ter verduidelijking een verkorte versie van het dagprogramma voor deze reizen.

dag 1  Vlucht Amsterdam – Antananarivo en naar het hotel
dag 2  Stadsrondrit Antananarivo en bezoek Koninklijk Paleis van Ambohimanga
dag 3  Naar het tropische regenwoud van Andasibe; wandeling in het donker in VOIMMA
dag 4  Verkenning van nationaal park Andasibe, bezoek lemureneiland en krokodillenreservaat
dag 5  Prachtige rit via de Route Nationale naar Antsirabe
dag 6  Verkenning van Antsirabe en omgeving
dag 7  Adembenemende vergezichten, kleurrijke markt en naar Ranomafana
dag 8  Bezoek Ranomafana National Park en verkenning van het gelijknamige dorpje
dag 9  Bezoek aan de ringstaartlemuren van het Anja Community Reserve
dag 10  Schitterend verblijf te midden van het massief van Isalo, ontspannen bij de lodge en mooie zonsondergang bij la Fenêtre
dag 11  Prachtige wandeling naar een oase door de bergen van Isalo
dag 12  Naar strandparadijs Ifaty en het ongerepte Zombitse Vohibasia National Park
dag 13  Het baobabwoud en prauwtocht op de lagune van Ranobe
dag 14  Binnenlandse vlucht naar Antananarivo
dag 15  Bezoek aan project Père Pedro en terugvlucht met overstap naar Amsterdam
dag 16  Aankomst in Nederland

NB
Tijdens deze reis zijn de te rijden afstanden groot en is de kwaliteit van de wegen anders dan wij gewend zijn. Madagaskar is een van de armste landen ter wereld en het wegennet bestaat voor een groot deel uit (soms moeilijk begaanbare) gravelwegen. Houd er dus rekening mee dat de wegen niet altijd even goed zijn en dat dit vaak tot oponthoud leidt. De reisdagen zijn vaak lang. Daarnaast zijn er in het voorjaar 2023 meerdere cyclonen geweest, die de staat van de wegen verder verslechterd hebben. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de reis een erg intensief karakter heeft en dat er soms weinig gestopt kan worden onderweg. Een flexibele houding is vereist.


(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
KLM

Amsterdam - Parijs 07:15 - 08:40 uur
Parijs - Antananarivo10:10 - 21:40 uur
Antananarivo - Parijs 23:55 - 09:55 uur
Parijs - Amsterdam11:45 - 13:10 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Le Combava hotel in Antananarivo, Madagaskar
Hotel Le Combava - Antananarivo
Hotel Le Combava ligt op 5 kilometer afstand van het centrum van Antananarivo en beschikt over een restaurant, een bar, een tuin, een terras en gratis wifi in de openbare ruimtes. Er is geen lift in het hotel. De kamers zijn voorzien van een tv, een bureau, een minibar en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Le Combava
Mantadia Lodge
Lodge Mantadia - Andasibe
De Mantadia Lodge ligt in Andasibe en heeft een prachtig uitzicht op het berglandschap. De lodge beschikt over een restaurant, een bar, een buitenzwembad en een terras. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een woongedeelte met een houtkachel, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een tv, wifi en een badkamer met een toilet, een douche en een föhn.

Bekijk de website van Mantadia Lodge
Royal Palace hotel in Antsirabe, Madagaskar
Hotel Royal Palace - Antsirabe
Het Royal Palace hotel ligt in het hart van de stad Antsirabe. Het hotel beschikt over een zwembad, een restaurant, een bar, een spa en een fitnesscentrum. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van gratis wifi. Er is geen lift aanwezig in het hotel. De ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar, een kluisje en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Royal Palace
Thermal Ranomafana, Madagaskar
Hotel Thermal Ranomafana - Ranomafana
Het Thermal hotel is omgeven door groen en water met een heilzame werking. Vroeger was dit hotel een gezondheidscentrum en nog steeds biedt het alle thermale voordelen. Het hotel beschikt over een uitstekende keuken en het is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling. Er is geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van een minibar, een tv, airconditioning, gratis wifi en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Thermal Ranomafana
Betsileo Country Lodge
Lodge Betsileo Country - Ambalavao
In een sereen, bergachtig landschap tussen de rijstvelden en wijngaarden ligt het pittoreske stadje Ambalavao. Op ongeveer 8 kilometer van het plaatsje ligt de charmante Betsileo Country Lodge. Deze kleinschalige, eenvoudige accommodatie is voorzien van een klein zwembad, een restaurant en een bar. Er is gratis wifi beschikbaar. Het verblijf hier is in een hotelkamer of in een bungalow, voorzien van een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Betsileo Country Lodge
Satrana Lodge in Madagaskar
Lodge Satrana - Ranohira
De Satrana Lodge heeft een prachtige ligging, bij de toegangspoort tot Isalo National Park. Het ligt in een ongerept landschap van ruige rotspartijen en groene palmen en beschikt over een zwembad, een restaurant en een bar. In het hoofdgebouw is gratis wifi. Het verblijf is in sfeervolle 'tented' bungalows, die voorzien zijn van een veranda en een badkamer met een binnen- en een buitendouche en een toilet.

Bekijk de website van Satrana Lodge
Les Dunes Ifaty, Madagaskar
Hotel Les Dunes d’Ifaty - Ifaty
Les Dunes d’Ifaty is zonder twijfel het beste hotel in Ifaty. De ruime bungalows zijn smaakvol ingericht en liggen verspreid in een mooie tuin. De villabungalows hebben uitzicht op zee en zijn ingericht met een ventilator, een satelliet-tv, een telefoon en een badkamer met een douche, een bidet, een toilet, een föhn en een badjas. Het hotel beschikt over een prachtig zwembad met een zonneterras en ligstoelen. U kunt bij het hotel verschillende activiteiten boeken zoals het huren van fietsen of quads, snorkelen of duiken. Wifi is alleen beschikbaar in het restaurant.

Bekijk de website van Les Dunes d’Ifaty.
Le Paradisier, Madagaskar
Hotel Le Paradisier - Ifaty
Le Paradisier ligt prachtig met uitzicht op de lagune van Ranobe en het kanaal van Mozambique. Het hotel beschikt over een restaurant met wifi, een zwembad met een zonneterras en ligstoelen en een prachtig uitzicht. Er is een lift aanwezig in het hotel. De kamers zijn gesitueerd in ruime comfortabele bungalows, die zijn uitgerust met een ventilator, een klamboe, een kluisje en een badkamer met een douche, een bidet en een toilet.

Bekijk de website van Le Paradisier

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Dit is een hele mooie reis! Je kunt de dieren die we gezien hebben op plaatjes zien en vertellen over de natuur en de armoede en eindeloze lege vlakten maar in het echt zien is een heel bijzondere ervaring. Mede door onze enthousiaste reisleidster Caroline is het een onvergetelijke reis geworden, die we zeker bij andere mensen kunnen aanbevelen!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Groepsgrootte
Minimaal 10 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 18 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging en het boekingsnummer. Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag de factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Veilig uw (aan)betaling voldoen via Ideal
Veel tevreden reizigers gingen u voor
De mooiste reisprogramma's
De beste reisleiders laten u méér zien